Ads Top

Σκάει η μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ, γιατί τον φέρνει πίσω ο Αλαφούζος - Έρχεται και δεύτερη «βόμβα»;


Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει ότι στον Παναθηναϊκό εξετάζουν για την «επόμενη μέρα» το δίδυμο των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, προκειμένου αναλάβουν τα πόστα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα.


Όσον αφορά τον πρώτο, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα από το ρεπορτάζ, ότι όντως ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στα υπόψιν του Τριφυλλιού, ωστόσο υπάρχουν δύο παράμετροι που μπορεί να ενισχύουν τη συγκεκριμένη προοπτική.

Η πρώτη και κύρια αφορά το γεγονός ότι ο 48χρονος προπονητής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η δεύτερη έχει να κάνει με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη Nova, με τις οποίες αποθέωσε τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την άποψη ότι σε μια τριετία η ομάδα θα βγει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μία τοποθέτηση που, φυσικά, προκάλεσε πολλές απορίες, καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα ο σύλλογος δεν μπορεί να ελπίζει σε τέτοιες μέρες, την ίδια στιγμή που θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα επέλθει τιμωρία από την UEFA που θα «μπλοκάρει» την ευρωπαϊκή παρουσία του Τριφυλλιού. Μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω ο Έλληνας κόουτς;

Όσον αφορά, πάντως, την περίπτωση του Νίκου Νταμπίζα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι όντως πολύ «ζεστό», όπως πρώτο το sportdog.gr σας αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ.

Μάλιστα, οι νεότερες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη μια επαφή σε καλό κλίμα με τον παλαίμαχο άσο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να γίνει και νέα κίνηση, προκειμένου να «φιξαριστεί» η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας, άλλωστε, έκανε κατά γενική ομολογία σπουδαία δουλειά στην πρώτη του θητεία στο Τριφύλλι και κατά πολλούς ήταν λάθος η απόφαση απομάκρυνσής του.

Εξάλλου, ο παλαίμαχος άσος είχε κατορθώσει με πολύ μικρό μπάτζετ να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, που, μάλιστα, είχε φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο ίδιος προφανώς θα είναι και τώρα ο στόχος των «πρασίνων» με τον Νίκο Νταμπίζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.