Ads Top

Σκάει «μπαμ» με τον Ιβάν Σαββίδη; Τα δημοσιεύματα που ανάβουν φωτιές



Δημοσιεύματα ιστοσελίδων, που ασχολούνται με το μιντιακό ρεπορτάζ, αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα βρίσκεται πιθανότατα από εδώ και πέρα στο «Έθνος»!


Συγκεκριμένα, οριστικό θεωρείται πλέον το «διαζύγιο» Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μάρη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το enimerwsi24.gr, το θέμα έκλεισε και τυπικά, αφού η ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» πέρασε στον Δημήτρη Μάρη!

Βεβαίως αυτό είναι το μείζον σε αυτήν τη φάση. διότι από ‘δω και πέρα θα ακολουθήσει αναδιάρθρωση στον όμιλο με ό,τι συνεπάγεται αυτό και ειδικότερα απολύσεις και περικοπές.

Παρόμοιες πάντως φαίνεται πως είναι και οι πληροφορίες του typologies.gr, το οποίο επίσης ισχυρίζεται πως άμεσα θα βγει... το διαζύγιο, ωστόσο σημειώνει πως ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τοπιο για την επόμενη μέρα στην εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως συνεχίζονται σε καλό κλίμα οι συζητήσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους, του Ιβάν Σαββίδη και τους Δημήτρη Μάρη, για την τύχη της εφημερίδας “‘Εθνος”. Η εφημερίδα ανήκει στη Dimera Media και η ευθύνη έκδοσης ανήκει στην 24Media.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.