Ads Top

Θα γίνει της... κολάσεως την Τρίτη στην Τούμπα - Γυρίζουν όλοι «φορτωμένοι» λόγω Ολυμπιακού!


Με την ομάδα τους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την ΑΕΚ μετά τη χθεσινή νίκη στη Λαμία, στο μυαλό των οπαδών του ΠΑΟΚ υπάρχει ένα μόνο πράγμα!


Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή στις 19:30!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έφτασαν χθες στη 10η σερί νίκη τους στην Super League και 15η συνολικά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας βαλθεί να… τρελάνουν κόσμο με την πορεία που έχουν διαγράψει μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 5 Νοεμβρίου!

Περνώντας με νίκη και από το ΔΑΚ Λαμίας, οι ασπρόμαυροι παρέμειναν το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και μπαίνουν με απίστευτη ψυχολογία στη δύσκολη τετράδα αγώνων με Ολυμπιακό στην Τούμπα,  Αστέρα στην Τρίπολη, ΑΕΚ στην Τούμπα και Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει κάθε δίκιο να είναι… τρελαμένος ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρωί της Τρίτης και είναι σίγουρο πως θα… εξαφανιστούν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά έχουν ήδη να ετοιμάζουν αρκετές… εκπλήξεις στον Ολυμπιακό και στους ποδοσφαιριστές του, ελπίζοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν θα φτάσει απλά στην 11η συνεχόμενη νίκη του στην Super League αλλά θα… φιλοδωρήσει τους παίκτες του Όσκαρ Γκαρσία με πολλά γκολ!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Από το Blogger.