Ads Top

Μεγάλη δήλωση - Έτσι «έφτιαξε» τους Παναθηναϊκούς πριν τον Ολυμπιακό ο Μουνιέ!


Την ατμόσφαιρα του πρώτου ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Ολυμπιακό εξήρε με δηλώσεις του ο Αντονί Μουνιέ, που τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει στο Καραϊσκάκη για να φύγει νικητής.


«Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και όλοι το περιμένουμε. Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη, για να χαρούν και οι οπαδοί μας σε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και μπορούμε να φύγουμε νικητές», ανέφερε αρχικά ο Μουνιέ στην εφημερίδα «LiveSport»

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί: «Αυτά τα πράγματα δεν παίζουν ρόλο στο χορτάρι. Εκεί θα δείξουμε τι είμαστε και πουθενά αλλού. Θα πάμε για να παίξουμε και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το πως έζησε το ντέρμπι του πρώτου γύρου: «Εκείνη η νίκη ήταν εκπληκτική. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας, τη χαρά των οπαδών, τις αντιδράσεις τους για πολλές μέρες μετά το ντέρμπι. Τότε δεν είχα παίξει πολύ, αλλά τώρα θέλω να έχω πιο σημαντικό ρόλο. Η επιθυμία μου είναι να νικήσουμε, να έχω καλή απόδοση και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας»

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.