Ads Top

Νίκος Αλέφαντος: Δεν παίρνει τίτλο η ΑΕΚ - Όργια στην Τούμπα με Ολυμπιακό - Αγιασμό ο Γκαρσία με Παναθηναϊκό



Ατρόμητος κύριοι, δεν τον νίκησε φέτος ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η ΑΕΚ. Τους νίκησε και τους δύο στην έδρα τους, και ήρθαν ισοπαλία τα ματς στο Περιστέρι. Και αν δεν είχε τους 3 δανεικούς του ΠΑΟΚ που δεν παίζουν στα μεταξύ τους, θα είχε και ο ΠΑΟΚ πρόβλημα στο Περιστέρι στο ματς που έρχεται.


Ήταν πολύ ωραίο το Ατρόμητος-ΑΕΚ, πάρα πολύ καλός ο Ατρόμητος. Έγινε ένα γρήγορο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε απουσίες, τρέχουν όμως χάρη στον Χιμένεθ, όπως και ο Ατρόμητος τρέχει χάρη στον Κάναντι, είναι γυμνασμένες ομάδες. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

Δεν δείχνει η ΑΕΚ, όμως, ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα. Οι παίκτες είναι μέτριοι. Όσο καλή δουλειά και αν κάνει ο προπονητής, το να πάρει αυτή η ΑΕΚ το πρωτάθλημα θα είναι απόδειξη του πόσο πεσμένο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αυτοί οι παίκτες που βλέπουμε τώρα στις μεγάλες ομάδες, άλλα χρόνια παλιότερα δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από τα προπονητήρια των ομάδων, όχι να μπαίνουν μέσα.

Για την Τούμπα τι να πω, μήπως είδαμε τίποτα; Το ρολό, πάντως, που πέταξαν στον Γκαρσία δεν ήταν τουαλέτας, άμα σε βρει αυτό το βαρύ ρολό στο πρόσωπο πονάει. Τίποτα δεν πρέπει να πετάνε οι οπαδοί μέσα στα γήπεδα. Και στραγάλι να σου πετάξουν, αν σε βρει στο μάτι, μπορεί να σε τυφλώσει. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά και πρέπει να κοπούν μαχαίρι.

Από την άλλη, όμως, δεν μου αρέσει να αφαιρούνται βαθμοί από τις ομάδες. Ούτε από τον Ολυμπιακό μου αρέσει να αφαιρέσουν βαθμούς για το ματς με την ΑΕΚ, ούτε από τον ΠΑΟΚ τώρα. Εγώ θέλω το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο. Αλλά πώς θα γίνει, ρε φίλοι του ΠΑΟΚ, κάθε φορά που θα έρχεται ο Ολυμπιακός στην Τούμπα θα έχετε ασυλία να κάνετε όργια; Έχει ζήσει όργια ο Ολυμπιακός σε αυτό το γήπεδο τόσα χρόνια.

Εγώ βλέπω πολύ ξένο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν πια τέτοια πράγματα. Τους τα κόψανε. Βλέπω Αγγλία, έχανε η Άρσεναλ προχθές, μόκο όλοι. Τρία μπαλάκια έφαγε από τη Σίτι, μόκο όλοι, δεν πέφτει στο γήπεδο ούτε πατατάκι.

Έπρεπε να δούμε ματς να το ευχαριστηθούμε, ένας χουλιγκάνος που τα έχει ξανακάνει αυτά, το χάλασε. Είναι αμαρτία και για τόσο κόσμο που πήγε εκεί και περίμενε μέσα στη βροχή. Δεν μπορείς κύριε να πετάς αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο που μπορούν να τραυματίζουν τους εργαζόμενους. Εργαζόμενοι είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Και πρέπει οι μεγάλες ομάδες επιτέλους να ελέγχουν τους οπαδούς που αφήνουν να περνάνε μέσα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τώρα. Ο Παναθηναϊκός παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα με τόσους παίκτες που έχει χάσει και τους άλλους που μένουν να είναι απλήρωτοι, το παλεύει. Έχει ανέβει στην εκτίμησή μου ο Ουζουνίδης, καλά το δουλεύει αυτό το 4-4-2 με τον Δώνη που δεν είναι επιθετικός, παίζει έξυπνα.

Όμως το παιχνίδι δεν γίνεται να μην το πάρει ο Ολυμπιακός, θα είναι αυτοκτονία και θα φταίνε όλοι. Δύο γκολ τουλάχιστον πρέπει να βάλει ο Ολυμπιακός σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά παικτών.

Θα είναι μεγάλη γκίνια για τον Γκαρσία αν δεν νικήσει και τον Παναθηναϊκό. Λες και τραβάει την γκίνια πάνω του αυτός. Πάει στην Τρίπολη στο καθοριστικό ματς με τον Αστέρα και κάνει λάθη τακτικής, τα έχουμε πει. Πάει με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και κάνει λάθη πάλι, τα είπαμε. Αποκλείεται και από το Κύπελλο. Μετά παθαίνει πρόβλημα υγείας και εγχειρίζεται. Μετά μπαίνει στην Τούμπα και στα πρώτα του βήματα προς τον πάγκο τρώει το ρολό της ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο. Μήπως να κάνει κάνα αγιασμό; Τον Παναθηναϊκό τώρα πάντως πρέπει να τον πάρει στην κατάσταση που είναι, στη χειρότερη κατάσταση όλων των εποχών.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.