Ads Top

Τρελαίνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο Γ. Σαββίδης - Τι ανακοίνωσε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)



Ο Γιώργος Σαββίδης «έφτιαξε» για τα καλά τον κόσμο του ΠΑΟΚ, καθώς γνωστοποίησε μέσω Instagram πριν λίγο ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο!


Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι πριν από λίγες ημέρες οι Θεσσαλονικείς είχαν στα χέρια τους πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ από κινεζική ομάδα για την παραχώρηση του Πρίγιοβιτς.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η προσφορά ήταν μεγάλη και για την ομάδα και για τον παίκτη, στον οποίο οι Κινέζοι προσέφεραν 4 εκατ. ευρώ ετησίως, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πουν «όχι» και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρίγιοβιτς θα αμείβεται πλέον με πάνω από 1.5 εκατομμύριο ευρώ και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Σε ανάρτησή του ο παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε μια φωτογραφία του Σέρβου φορ με το εξής μήνυμα:

«Μετά από όσα είδες χθες, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη και σημαντική περίοδο, αποφάσισες να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου με εμάς! Το εκτιμούμε πραγματικά αλάνι! Σε ευχαριστούμε, σεβασμός! Έχουμε αφήσει δουλειές στη μέση… Τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς»!


Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Γιώργος Σαββίδης είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρει ο ΠΑΟΚ τη χορηγία του στη Superleague μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και την ματαίωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.