Ads Top

Να το «μπαμ» των Αγγελόπουλων – Με αυτόν τον υπερπαίκτη εκτοξεύουν τον Ολυμπιακό!



Αποφασισμένοι να κάνουν μία σπουδαία μεταγραφή, μετά και την απώλεια του Κυπέλλου είναι στον Ολυμπιακό, καθώς Γιάννης Σφαιρόπουλος και αδελφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν το «οκ» για μία κίνηση που θα συζητηθεί!


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του Κιθ Λανγκφορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κίνα και συγκεκριμένα από την Shenzhen Leopards και ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πρόκειται για μία περίπτωση που σας έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό το Sportdog.gr και τις επόμενες ημέρες θα… τρέξουν εξελίξεις, καθώς οι μεταγραφές στην Ευρωλίγκα είναι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο Αμερικανός άσος σε ηλικία 35 ετών είναι σίγουρο πως μπορεί να δώσει ποιότητα στον Ολυμπιακό, αφού έχει ταλέντο και εμπειρία, έχοντας περάσει από Χίμκι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο και Ούνικς Καζάν, ενώ αναδείχθηκε δύο χρονιές πρώτος σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έτσι, πήρε το «τρόπαιο Alphonso Ford» το 2014 και το 2017.

Θέλει Λιμάνι ο Λάνγκφορντ!

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως και ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «eurohoops.net», ο Λάνγκφορντ τόνισε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιο σενάριο που να τον εμπλέκει με τους «ερυθρόλευκους», όμως θα ήταν θαυμάσιο για τον ίδιο να αγωνιστεί στο ΣΕΦ, ως παίκτης του Σφαιρόπουλου.

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Θα ήταν θαυμάσιο και ιδανικό να παίξω για ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Έχω παίξει απέναντί τους πολλές φορές στην καριέρα μου και πάντα είχα πολύ μεγάλο σεβασμό για αυτό τον οργανισμό. Εγώ και ο ατζέντης μου έχουμε τέτοια σχέση, που έρχεται σε μένα να μιλήσουμε μόνο όταν υπάρχει κάτι σοβαρό και προχωρημένο. Δεν συζητάμε για φήμες ή για κάθε… υπαρκτή πιθανότητα που μπορεί να προκύψει για την καριέρα μου. Δεν είναι πάντα η πιο βολική κατάσταση, αλλά όταν εμπιστεύεσαι κάποιον για να κάνει την δουλειά του, πρέπει να κάνεις υπομονή. Είχα δώσει μια συνέντευξη την περσινή σεζόν πριν παίξω απέναντι στον Ολυμπιακό και είχα πει ότι ήμουν κοντά στο να υπογράψω εκεί πριν κάποια χρόνια. Θα έχει ενδιαφέρον τελικά αυτό γίνει πραγματικότητα!», δήλωσε ο Αμερικανός αρχισκόρερ μεταξύ άλλων, δείχνοντας κάτι παραπάνω από θετικός σε μια πιθανή μετακίνησή του στον Πειραιά...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.