Ads Top

Τεράστια έκπληξη από Λουτσέσκου στην αποστολή για Πανιώνιο!



Την αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η απόφασή του να αφήσει εκτός αυτής τον Λέο Μάτος.


Πάντως, η αιτία που ο Βραζιλιάνος μπακ έμεινε εκτός αποστολής είναι καθαρά για να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η Κυριακή και το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ ανήκει πια στο παρελθόν κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Στόχος πλέον είναι να συνεχίσει την ανοδική του πορεία στο γήπεδο και να φτάσει πιο κοντά στην επίτευξη ενός από τους δύο στόχους του, την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε στην, ηλιόλουστη αυτή τη φορά, Τούμπα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ ο Λέο Μάτος αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη για λόγους αποφόρτισης.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Σιαμπάνης , Ρέι , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μουλέν , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.