Ads Top

Βόμβα Ιντέγε: «Γι΄αυτό έφυγα από τον Ολυμπιακό



O πρώην άσος του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, αγωνίζεται πλέον στην ισπανική Μάλαγα με τη μορφή δανεισμού από την κινεζική Τιανζίν Τέντα.


Ο Νιγηριανός επιθετικός παραχώρησε στη συνέντευξη στην ισπανική «As» και αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι πωλήθηκε επειδή οι Ερυθρόλευκοι είχαν οικονομικές δυσκολίες.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε πρόταση από ελληνική ομάδα, δίχως να διευκρινίσει ποια ήταν!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν οκτώ ή εννιά μήνες χωρίς να παίζω. Πολύς καιρός. Η κινεζική γλώσσα είναι μια δύσκολη γλώσσα για μένα. Είναι μια χώρα με διαφορετική κουλτούρα. Μίλησα με τον τεχνικό της Tianjin, Ούλι Στίλικε, για να δω τι συνέβαινε. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας θύμωσε και με έθεσαν εκτός ομάδας. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση.

Όταν προέκυψε η πιθανότητα της Μάλαγα, δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή την κατάταξή της (ουραγός της La Liga). Μου έλειπε το ποδόσφαιρο οκτώ μήνες. Είχα προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Από τη Λεβάντε, τη Λας Πάλμας, την Αλαβές, δύο ομάδες από τη Γερμανία, ομάδες της Τουρκίας, τέσσερις ομάδες της Κίνας, αλλά εκεί δεν θα πήγαινα. Η Ντινάμο ήθελε να επιστρέψω, επίσης από την Ελλάδα ήθελαν να επιστρέψω", υποστήριξε σχετικά με την απόφασή του να πάει στη Μάλαγα ενώ στη συνέχεια ο Αφρικανός επιθετικός (ένα γκολ σε τρία ματς με την ισπανική ομάδα) μίλησε:

Για την απόφασή του να πάει στην Κίνα: «Όλα είναι διαφορετικά. Η γλώσσα, το φαγητό, η ζωή. Πήγα στην Tianjin Teda (το Φεβρουάριο του 2017 αντί 12.000.000 ευρώ), γιατί ο Ολυμπιακός είχε οικονομικές δυσκολίες και χρειαζόταν χρήματα. Έπρεπε να το αποδεχτώ».

Για το καλύτερο σημείο της καριέρας του: «Εκεί όπου το απήλαυσα περισσότερο και ήταν πιο εύκολο ήταν στον Ολυμπιακό. Όλα έγιναν γρήγορα, ξεκίνησα και να βάζω γκολ γρήγορα. Είχα την υποστήριξη των παικτών, των οπαδών, του προέδρου. Η πιο δύσκολη εμπειρία ήταν στην Κίνα. Εκεί μπορούν να παίξουν μόνο τρεις ξένοι παίκτες. Αυτό το δυσκολεύει πολύ».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.