Ads Top

Ανάβει φωτιές ο παρατηρητής της Τούμπας - Τι λέει για Γκαρσία, ποιον δικαιώνει, θα γίνει χαμός!



Απίστευτες ανατροπές προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι στην υπόθεση της αναβολής του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, μετά το χτύπημα του Όσκαρ Γκαρσία με ρολό ταμειακής μηχανής από οπαδό στην Τούμπα.


Σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, που διέρρευσε σήμερα, επιβεβαιώνεται η εκπρόθεσμη αντικατάσταση του Γκαρσία και δηλωμένος ως πρώτος προπονητής είναι ο Χρήστος Κόντης.

Στην ίδια έκθεση επισυνάπτεται και αυτή του γιατρού του αγώνα, που συν τοις άλλοις αναφέρει πως συνόδευσε τον Καταλανό ως τα αποδυτήρια, όπου παράγοντες του Ολυμπιακού του απαγόρευσαν για 20 λεπτά να τον εξετάσει, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε από τον 4ο αν ο εν λόγω μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα, του απάντησε καταφατικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έρχονται τα πάνω - κάτω, καθώς ο Ολυμπιακός πλέον είναι ο υπαίτιος για την μη διεξαγωγή του αγώνα, αφού αποχώρησε χωρίς την άδεια του διαιτητή, κάτι που συνεπάγεται τιμωρία ακόμα και με -3, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα πάρει υπέρ του το παιχνίδι.

Φυσικά, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν επίσημα όλα τα παραπάνω και τι εξελίξεις θα προκύψουν για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.