Ads Top

Φούντωσαν οι φήμες για τον Λάζαρο και την επόμενη ομάδα του - «Πουλάει» την ΑΕΚ για το εξωτερικό;



Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της επικαιρότητας στην ΑΕΚ είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δείχνει ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της, αν και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον αξιοποιεί στο έπακρο.


Βέβαια, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι με το να χρησιμοποιεί λιγότερο τον Έλληνα άσο τον «προστατεύει» από την κούραση κι έτσι εξήγησε και για την -αδικαιολόγητη για τους περισσότερους- αντικατάστασή του στο Κιέβο.

Την ίδια στιγμή, πάντως, πολλά ακούγονται και γράφονται σχετικά με το μέλλον του διεθνούς εξτρέμ, ο οποίος δεν έχει συζητήσει ακόμα με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, ένα γεγονός που φαίνεται να τον έχει απογοητεύσει ως ένα βαθμό.

Παρόλα αυτά, ο παίκτης δε δείχνει καμία πρόθεση να «πουλήσει» την Ένωση και να συζητήσει με κάποια άλλη ομάδα, πριν καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους Κιτρινόμαυρους, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι στην ΑΕΚ έκανε ένα σπουδαίο... restart στην καριέρα του.

Παράλληλα, βέβαια, ο Έλληνας άσος γνωρίζει ότι με τις φετινές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη μπορεί εύκολα να βρει πρόταση, ακόμα και από κορυφαίο πρωτάθλημα στο εξωτερικό, με τον μάνατζέρ του να λέγεται πως εργάζεται ήδη προς αυτή την κατεύθυνση.

Όμως, από την άλλη, δεν πρόκειται ούτε να διαπραγματευτεί, πόσω μάλλον να συμφωνήσει, με άλλον σύλλογο, αν πρώτα δεν ακούσει την προσφορά της Ένωσης.

Η πρόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι να πάρει στα χέρια του την πρόταση της ΑΕΚ κι αν κρίνει ότι δεν τον ικανοποιεί (σε θεωρητικό επίπεδο τουλάχιστον υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές), τότε να κοιτάξει τις άλλες προοπτικές.

Εξάλλου, ο παίκτης γνωρίζει καλά ότι στα 31 του χρόνια θα κυνηγήσει αυτό το καλοκαίρι το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του. Επομένως, καλείται να ζυγίσει τα πάντα, ακόμα και το οικονομικό, για να πάρει την πιο συμφέρουσα απόφαση για τον ίδιο..

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.