Ads Top

Τρομερό αφιέρωμα για Λουτσέσκου - «Την Κυριακή απέναντι στον... δικτάτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου»



Εκτενές αφιέρωμα στην παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάνει η ρουμάνικη ιστοσελίδα "ziaruldesport.ro”, που αναφέρεται και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τον ως "δικτάτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου".


“Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον... δικτάτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακό, σε ένα ματς κρίσιμο για το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που εφόσον κερδίσει θα θέσει ουσιαστικά εκτός μάχης τον Ολυμπιακό.  

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, είναι πιο δύσκολο προς του τέλος της σεζόν, αλλά τα ντέρμπι της Τούμπας μπορεί να είναι καθοριστικά στις διαφορές με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αυτή θα είναι και μια ευκαιρία για την ανάκαμψη μιας σταδιοδρομίας που είχε αρχίσει να είναι πολλά υποσχόμενη αλλά έχει ταλαντευτεί πολύ με την πάροδο του χρόνου.

Ο τίτλος με τον ΠΑΟΚ θα είναι η στιγμή της αναβίωσης; Ή απλά μια νέα στιγμή προς τα πάνω για τον Λουτσέσκου; Πολύ περισσότερο από τότε που μιλούσαν για ένα ενδιαφέρον από την Serie A, ένα πρωτάθλημα που πολλοί λένε ότι θα ήταν κατάλληλο για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Πρώτον, σε ηλικία 49 ετών, ο Ραζβάν πρέπει να δείξει ότι μπορεί να κάνει πράγματα. O ίδιος θα δείξει ότι ωρίμασε αρκετά για τη μεγάλη παράσταση και τελικά μπορεί να βγει από τη σκιά του πατέρα του...”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ρουμάνοι για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.