Ads Top

Το βίντεο με τη φοβερή «σφαγή» του ΠΑΟΚ - Δείτε τις 17 «μαχαιριές» που έχουν προκαλέσει σάλο



Μπορεί ένας διαιτητής να κάνει τόσα... ανθρώπινα λάθη; Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έφερε 17 φάσεις από τον αγώνα με την Κύμη αλλά οι απορίες μετά το βίντεο είναι πολύ περισσότερες...


Η νίκη της Κύμης επί του ΠΑΟΚ με 88-85 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League είχε και... τρίτο ημίχρονο, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντέδρασε σε όσα είδε από την διαιτησία της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ, που έχει έντονα παράπονα από την ΚΕΔ/ΕΟΚ εδώ και αρκετό καιρό, είδε ακόμα ένα κρούσμα κακής διαιτητικής αντιμετώπισης, γεγονός που έχει φέρει σε οριακό σημείο τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, οι διοικούντες του συλλόγου σκέφτηκαν μέχρι και να αποσύρουν τους τέσσερις διεθνείς του ΠΑΟΚ (Μαργαρίτης, Κατσίβελης, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος) από τις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, ωστόσο αυτή η ιδέα έμεινε προσωρινά στο... συρτάρι.

Αυτό πάντως δεν αλλάζει το γεγονός πως ο «Δικέφαλος» θα αφήσει το θέμα με την ΚΕΔ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είναι έξαλλοι με τη στάση των διαιτητών στους φετινούς αγώνες.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας (19/2) ένα βίντεο με τα 17 διαιτητικά λάθη στην αναμέτρηση με την Κύμη, εκ των οποίων τα περισσότερα συνέβησαν στα κρίσιμα και τελευταία λεπτά. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο διαιτητής Παπαθανασίου, με την τριάδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης να κλείνει με τους Σχινά και Δεσλή.

Εκτός όλων των φάσεων που αναλύονται στο κείμενο, προσοχή πρέπει να δοθεί στη φάση όπου ο Μαργαρίτης τιμωρείται με φάουλ χωρίς καν να ακουμπά τον ΜακΦάντεν (με το σκορ στο 74-76), αλλά και σε αυτή που ο Σμιθ τραβά και πετά τον διεθνή φόργουορντ του ΠΑΟΚ, μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια για κάρφωμα.

Φυσικά, στο βίντεο περιλαμβάνεται και η φάση στο 81-78, όπου ο Χρυσικόπουλος διαμαρτύρεται ύστερα από ένα καθαρό φάουλ του ΜακΦάντεν που δεν σφυρίχτηκε ποτέ, και το οποίο οδήγησε και στην τεχνική ποινή του άσου του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ακολουθεί το βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να αντιληφθεί αν αυτά τα λάθη είναι ανθρώπινα...


sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.