Ads Top

Να γιατί έμειναν στον πάγκο Μιραλάς και Ανσαριφάρντ!


Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού παρά το 0-0 παρουσιάστηκε ο Καταλανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιλογή του να αφήσει εκτός βασικού σχήματος τους Κέβιν Μιραλάς και Καρίμ Ανσαριφάρντ, μιλώντας περί κόπωσης των δύο ποδοσφαιριστών.


Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Όσκαρ Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου:

Το πιο δίκαιο σκορ κατά τη γνώμη σας ποιο έπρεπε να είναι;

"Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτεέλσμα θα ήταν μία νίκη για εμάς αν κρίνουμε από τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είχαμε την επιτυχία για να τις τελειώσουμε. Πολλές φορές υπάρχουν παιχνίδια που οι επιθετικοί δεν έχουν την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και μία νίκη θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως παιχνίδια που δεν μπορεί να έρθει".

Είδαμε έναν Ολυμπιακό να ασκεί πίεση, να κάνει ευκαιρίες, αλλά αυτό που ξένισε ίσως λίγο οι δύο επιλογές στην αρχική ενδεκάδα υπό την έννοια ότι ο Καρίμ ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και ο Μιραλάς. Τι είχατε στο μυαλό σας;

"Η απάντηση είναι πολύ εύκολη, γιατί και οι δύο αντιμετώπιζαν προβλήματα φυσικής κατάστασης από το προηγούμενο παιχνίδι, είχαν ενοχλήσεις και σήμερα θα ήταν ρίσκο να ξεκινήσουν. Δεν θα ήταν κανένας από τους δύο σε θέση να παίξει για πολλά λεπτά".

Με το 0-0 στο πρώτο ματς, υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι;

"Αυτό το αποτέλεσμα μας υποχρεώνει να βάλουμε ένα γκολ, γιατί δεν το καταφέραμε σήμερα. Το σημερινό ματς μού αφήνει μία αίσθηση ικανοποίησης, γιατί παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και ήμασταν καλύτεροι. Στο πρώτο μέρος ειδικά ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ποιότητα, πιέσαμε αρκετά, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, σίγουρα στο δεύτερο μέρος είχαμε προβλήματα να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ".

Μας είπατε ότι στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες. Περιμένατε όμως ότι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όπως χαρακτηρίσατε την ΑΕΚ, δεν θα υποχρέωνε τον Προτό σε κάποια σοβαρή απόκρουση σε όλο το 90λεπτο;

"Αυτό που είπατε λέει πολλά για το πόσο καλά παίξαμε σήμερα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς επιθετικούς, πολλή ποιότητα στους παίκτες, όπως ο Λιβάγια , ο Μασούντ, ο Λάζαρος, ο Αραούχο. Εμείς καταφέραμε να τους φρενάρουμε και δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν. Απειλήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, κάναμε πολλές ευκαιρίες και δείχνει το πόσο καλά παίξαμε απέναντι σε αυτό το κλαμπ".

Μιλήσατε για το θέμα της κόπωσης και φάνηκε στο τελευταίο ημίωρο. Υπάρχει και ένα θέμα από τη δουλειά που έχει προηγηθεί ή απλώς οφείλεται στο ότι οι παίκτες σας τα έδωσαν όλα από το πρώτο λεπτό;

"Δεν μιλάω για τη δουλειά πρώην προπονητών γιατί δεν ήμουν εδώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι τελευταία έχουμε πολλά σερί ματς και έπρεπε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Πολλοί παίκτες έχουν παρουσιάσει συμπτώματα κούρασης και έπρεπε να γίνουν αλλαγές. Πολλές αλλαγές οφείλονταν για αυτόν τον λόγο".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.