Ads Top

Καταγγελία της ΚΕΔ κατά Σάββα Θεοδωρίδη και Ολυμπιακού!


Μετά από αλλεπάλληλες ύβρεις και επιθέσεις κατά των διαιτητών όλους αυτούς τους μήνες την φετινή σεζόν, η ΚΕΔ εδέησε να στείλει τον Σάββα Θεοδωρίδη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!




Κώφευαν για μήνες στην χυδαιολογία εναντίον των διαιτητών, της ΚΕΔ και των παραγόντων της ΕΠΟ, κάνοντας πολιτική.

Επιτέλους… ξύπνησαν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, απέστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, καταγγελία κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα 22/1 για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την ΑΕΚ!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης (που είναι καμιά… 20αριά φορές υπότροπος φέτος), μίλησε μεταξύ πολλών άλλων για «12ο παίκτη της ΑΕΚ», για «άρρωστο αντι-Ολυμπιακό», για «θιασώτες της δήθεν εξυγίανσης», ότι «ο Κουκουλάκης τον βάζει επίτηδες» και «με συνδρομή Δέδε τα αποφασίζουν».

Πρόκειται ασφαλώς για καραμπινάτη περίπτωση «δυσφήμισης του αθλήματος» και «δημόσιων δυσμενών κρίσεων σε βάρος διαιτητών και οργάνων της ΕΠΟ», που επισύρει πρόστιμα και απαγορεύσεις εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Από εδώ και πέρα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, καθώς και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ως συνυπεύθυνη, και να τους παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα.

Τέτοιες δηλώσεις (και πολύ χειρότερες), βέβαια, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έχει κάνει δεκάδες φορές φέτος, αλλά μέχρι τώρα, η ΚΕΔ σφύριζε αδιάφορα και ήξερε να καταγγείλει μονάχα… τον Πλατανιά για μια ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Το SDNA είχε δημοσιεύσει πολύ καιρό πριν και συγκεκριμένα στις 24 Οκτωβρίου, αναλυτικά 15 περιπτώσεις δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών, οργάνων της διαιτησίας και διαιτητών, από την πλευρά των «ερυθρόλευκων». Από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, αυτές οι 15 περιπτώσεις έχουν γίνει σίγουρα 20, ίσως και 30! Κι όμως: Καμία δεν συγκίνησε την ΚΕΔ, ώστε να προχωρήσει σε καταγγελία, ζητώντας την πειθαρχική δίωξη του Ολυμπιακού, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.