Ads Top

Ηρακλής – Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0


Χωρίς να δυσκολευτεί σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Ηρακλής κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, με τους Ρόβα και Παπαδόπουλο να είναι… ασταμάτητοι για ακόμα ένα παιχνίδι.









Με τον Ρόβα να ξεχωρίζει σε ακόμα ένα παιχνίδι, σημειώνοντας τρία γκολ (σ.σ. 16 συνολικά σε 15 ματς) και τον Παπαδόπουλο να βάζει το… κερασάκι στο 90’, ο Ηρακλής επικράτησε με 4-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν σε απόσταση… αναπνοής (ένας βαθμός διαφορά) από τον Άρη Παλαιοχωρίου, που κέρδισε μέσα στην έδρα του Εδεσσαϊκού με 1-0.

Γκολ με το… καλημέρα!

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ηρακλή κατάφεραν να μπουν πιο δυνατά, όπου μάλιστα μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα κατάφεραν να μπουν και μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα ο… ασταμάτητος φέτος Ρόβας, κατάφερε να σκοράρει μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου.

Οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη συνέχισαν την πίεση στον αγώνα και στο 18’ λεπτό κατάφεραν να σημειώσουν ακόμα μια καλή στιγμή. Ο Ρόβας έκανε το κοντινό σουτ με τον τερματοφύλακα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια ο Αθανασίου έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και να φεύγει άουτ.

Παρόλα αυτά, οι «κυανόλευκοι» στο 25’ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και ξανά με τον Ρόβα, ο οποίος έκανε ένα… σκαστό σουτ, κερδίζοντας τον Αργυρόπουλο.

Ασταμάτητος και στο δεύτερο ημίχρονο!

Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Ηρακλής κατάφερε να μπει πιο δυνατά, με τον Ρόβα που ξεχώρισε για ακόμα ένα ματς, να σημειώνει και το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και να ισορροπήσει την αναμέτρηση, ωστόσο οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη συνέχισαν να έχουν τα ηνία του αγώνα και να προσπαθούν να σημειώσουν και άλλο γκολ.

Αυτό έγινε εν τέλει στο 90’ του αγώνα, με τον Παπαδόπουλο που ήταν θετικός σε όλο το παιχνίδι, να πετυχαίνει το τελικό 4-0.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.