Ads Top

«Μυστικό ραντεβού» στην Αθήνα με...Μιραλάς για το... μπαμ!


Το ταξίδι αστραπή και η νέα κίνηση του Ολυμπιακού.


Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το θέμα του Κέβιν Μιραλάς και παρά την «σφήνα» της Γουέστ Χαμ και τους χαμηλούς τόνους που κρατάνε στον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο πως υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Όλοι ποντάρουν στην επιθυμία του Βέλγου άσου να γυρίσει στην Ελλάδα και στο Λιμάνι, αν και τις τελευταίες ημέρες και ο παίκτης «κατεβάζει το θέμα», αφού δεν θέλει να προκαλεί την Έβερτον. Την ίδια γραμμή ακολουθεί εσχάτως και ο μάνατζέρ του, ο γνωστός (και) από άλλες υποθέσεις στον Ολυμπιακό, Ενροτό, ο οποίος μιλώντας στο Βέλγιο επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός.

Παρά τα όσα λέει πάντως δεξιά και αριστερά ο γνωστός ατζέντης, είναι δεδομένο πλέον πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό, αφού έχει λάβει την εντολή από τον Μιραλάς, να κάνει ό,τι χρειάζεται για να φορέσει τον Γενάρη ξανά τα ερυθρόλευκα.

Ο Ενροτό λοιπόν βρίσκεται σε απευθείας επικοινωνία με τον Ολυμπιακό και από κοινού θα «δουλέψουν» την υπόθεση, ώστε να πείσουν την Έβερτον να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της, σε σχέση με το καλοκαίρι και να δεχθεί να δώσει τον παίκτη στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως ο Ενροτό ετοιμάζεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει για την Αθήνα, όπου έχει αρκετές δουλειές. Προφανώς και θα έχει κάποια νέα επαφή με τον Ολυμπιακό, για να τρέξουν τη μεταγραφή Μιραλάς.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.