Ads Top

Κυριακίδης: «Άθλος αυτό που πετύχαμε στον Ηρακλή»


 Ο Σάββας Κυριακίδης προχώρησε σε έναν πρώτο απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας και στάθηκε στις προοπτικές για τη συνέχεια μέσα από τη ραδιοφωνική συνέντευξή του στον «Libero 107,4».









Αναλυτικά τα όσα σημείωσε ο Δραμινός:

«Ηρεμήσαμε και ξεπεράσαμε την αποτυχία με την Καρίτσα»

«Δόξα τω Θεώ, ηρεμήσαμε όλοι αυτές τις μέρες, βρεθήκαμε κοντά στις οικογένειες μας. Το χρειαζόμασταν όλοι και σωματικά και ψυχολογικά. Όλοι γυρίσαμε στις προπονήσεις καλύτερα. Η ισοπαλία με την Καρότσα ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, θέλαμε να τελειώσουμε τη χρονιά στην κορυφή αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, καθώς μας πήγαν όλα στραβά σε εκείνο το ματς. Είχαμε απουσίες, κούραση και ατυχία. Δεν μπορείς πάντα να έχεις την απόδοση που θέλεις».

«Άθλος αυτό που πετύχαμε»

«Αυτό που έχει συμβεί στον πρώτο γύρο δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχουν ομάδες που κάνουν προετοιμασία μεταγραφές και πρώτοι δεν τερματίζουν. Εμείς ξεκινήσαμε στο «και πέντε» στην τρίτη αγωνιστική και ενώ αρχικά λέγαμε να σώσουμε την ομάδα φτάσαμε στο σημείο να είμαστε πρώτοι. Αυτό δεν υπάρχει, ήταν άθλος από όλους, παίκτες, προπονητή και διοίκηση».

«Το μεγαλείο της ομάδας…»

«Δεν κερδίζει πάντα η φανέλα, αλλά η αύρα της φανέλας και το μεγαλείο της ομάδας παίζουν το ρόλο τους και είναι τεράστιος. Η αύρα αυτή δημιουργεί και φόβο πλέον στον αντίπαλο. Ένα δέος, όπως και να το κάνουμε. Μπαίνουμε μέσα με αυτή τη φανέλα και νιώθουμε αλλιώς. Κανείς μας δεν περίμενε αυτή την πορεία, είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη. Είχαμε, όμως, πολύ καλή χημεία, κάτι που είναι δύσκολο να το πετύχεις».

«Λιγότερο φορτωμένος ο δεύτερος γύρος»

«Ο δεύτερος γύρος δεν θα είναι τόσο απαιτητικός με συνεχόμενα παιχνίδια, σε σχέση με αυτό που έγινε στο τέλος του πρώτου γύρου. Πιστεύω ότι θα υπάρχει πλέον και μεγαλύτερο βάθος στην ομάδα ώστε να γίνεται και το κατάλληλο rotation».

«Όλα τα ματς είναι τελικοί – το ίδιο και στον Εύοσμο»

«Ξεκουραστήκαμε και πλέον σκεφτόμαστε το ματς του Ευόσμου. Κάθε ματς είναι τελικός και το ίδιο συμβαίνει και με τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε κάποιο παιχνίδι. Από την δική μας απόδοση θα κριθούν πολλά. Υπάρχουν βέβαια και άλλες καλές ομάδες και πρέπει να τις σεβόμαστε, χωρίς να τις υποτιμούμε. Αν είμαστε όμως στην καλή μας μέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας»

«Φορτωθήκαμε πάρα πολύ με συνεχόμενα ματς. Ήταν πολύ κουραστικό σωματικά και ψυχολογικά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να το διαχειριστούμε. Περιμένουμε τον κόσμο και πάλι να είναι κοντά μας. Έχουμε μεγάλη στήριξη από πλευράς των οπαδών μας, ακόμα και στα δύσκολα. Μας χειροκροτούν ακόμη και στις αποτυχίες μας και εκεί καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Εκτιμάται η προσπάθεια μας και τους ευχαριστούμε πολύ που είναι κοντά μας. Στόχος όλων μας είναι να τους δίνουμε χαρές κάθε αγωνιστική».

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.