Ads Top

Δίνει Πρίγιοβιτς για φορ που ρίχνει την Τούμπα; - Η απάντηση στη νέα φήμη που τρέλανε τους ΠΑΟΚτσήδες


Τι συμβαίνει με κορυφαίο γκολτζή και τον ΠΑΟΚ.


Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αλέξανταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ είναι πάντα πιθανό. Όπως σας έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, ο Δικεφάλος είναι αναγκασμένος να βάλει έσοδα στα ταμεία του λόγω του Financial Fair Play, με αποτέλεσμα η λύση των πωλήσεων πρωτοκλασάτων παικτών να κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο Σέρβος φορ, λοιπόν, είναι ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα, οπότε μοιραία είναι και από τους πρώτους υποψήφιους προς πώληση είτε τώρα τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι, κάτι που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Είναι λογικό επομένως στην Τούμπα να εξετάζουν λύσεις για τη διάδοχη κατάσταση στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα διάφοροι στόχοι για τον ΠΑΟΚ, με κορυφαίο όλων τον Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα, το όνομα του Σουηδού άσου έρχεται και σήμερα δυναμικά στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο, αν και μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη ανάμεσα στον άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού και τους Ασπρόμαυρους.
Όπως γράφεται, ο ΠΑΟΚ προσέγγισε τον Μάρκους Μπεργκ προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του, ωστόσο αυτό είναι ένα γεγονός που δε συνέβη τώρα, αλλά πριν από ένα μήνα, όταν και η περίπτωση του Σουηδού έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι για τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, στις διερευνητικές επαφές που έγιναν από πλευράς ΠΑΟΚ διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη συγκεκριμένη μεταγραφή για πολλούς λόγους, με κυριότερο όλων το ότι ο Σουηδός δεν έχει καμία πρόθεση αυτή τη στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ αν το έκανε ποτέ μελλοντικά, θα προτιμούσε να γύριζε για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός, λοιπόν, μπορεί να παραμένει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ακόμα και επικοινωνιακούς λόγους, μιας και μια πιθανή αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να φέρει αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών, ωστόσο ο παίκτης έχει βάλει στην ουσία τέλος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.