Ads Top

Το πιο... άκυρο όνομα που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό - Σιγά μην πάρει παίκτη από τον...


Σενάριο επιστημονικής φαντασίας για αριστερό μπακ στο Λιμάνι.


Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ τον Ιανουάριο, αφού μετά την ανακοίνωση ότι ο Χρβόγε Μίλιτς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, οι μόνοι που έχουν απομείνει στο ρόστερ που μπορούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Λεονάρντο Κούτρης και -κατά συνθήκη- ο Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Αυτός είναι ο λόγος που επανήλθε στην επικαιρότητα το όνομα του Ιβάν Ομπράντοβιτς, του αριστερού μπακ της Άντερλεχτ, ο οποίος είχε συνδεθεί και το καλοκαίρι με τους Ερυθρόλευκους. Τότε, όντως εξετάστηκε η περίπτωση του Σέρβου διεθνούς, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε περαιτέρω.

Νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει ξανά τον Ομπράντοβιτς για να καλύψει το κενό του Μίλιτς, όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα δεδομένα της υπόθεσης δεν είναι πλέον τα ίδια με το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ομπράντοβιτς είναι πελάτης του γνωστού μάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι. Το καλοκαίρι εξετάστηκε, αλλά προτιμήθηκε τελικά ένας άλλος πελάτης του Γάλλου ατζέντη, ο Μίλιτς, ο οποίος μάλιστα «χρυσοπληρώθηκε», μιας και φέρεται να κόστισε 1.5 εκατ. στον Ολυμπιακό.

Πλέον όμως, οι σχέσεις των Πειραιωτών με τον Ραμαντάνι δεν είναι το ίδιο καλές, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις, επικρατεί... ψυχρασία μεταξύ των δυο πλευρών. Συνεπώς, φαντάζει πολύ δύσκολο οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν για παίκτη του Ραμαντάνι τη δεδομένη χρονική στιγμή και μάλιστα να πληρώσουν ένα σημαντικό ποσό στην Άντερλεχτ για την αγορά ή τον δανεισμό του.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.