Ads Top

Αιχμηρή ατάκα για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ: «Δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, καλύτερα που τελείωσε»


Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο Χάρι Γκόμεζ τοποθετήθηκαν επίσημα σήμερα για το «διαζύγιο» της ομάδας με τον πολύπειρο διαγώνιο από την Βενεζουέλα.




Ο επικεφαλής του «Δικεφάλου», Αντώνης Τσαλόπουλος, και ο αθλητής τοποθετήθηκαν σε δημοσιογράφους, στο PAOK Sports Arena, με τον Γκόμεζ να αναφέρει αρχικά: «Απόλαυσα κάθε λεπτό που ήμουν σε αυτήν την ομάδα. Ετσι είναι η ζωή του επαγγελματία. Μετά την εγχείρηση που έκανα ήξερα πως κατά 50% μπορεί να επιστρέψω σε καλό επίπεδο και κατά 50% να μην το κάνω. Στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος νομίζω πως έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, το πώς μπορώ να είμαι στο μέλλον, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον κόουτς και τη διοίκηση. Πρέπει να το σεβαστούμε και να το δεχτούμε αυτό και να βαδίσουμε διαφορετικούς δρόμους, τίποτα περισσότερο. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα. Θα μου λείψουν οι στιγμές με τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια, αυτό ήταν το καλύτερο κομμάτι μου στον ΠΑΟΚ».

Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τα μηνύματα συμπαράστασης που εισπράττει από φιλάθλους του συλλόγου, αποκρίθηκε λέγοντας: «Είναι όμορφο να διαβάζω μηνύματα αγάπης από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τα διαβάζω όλα! Είναι αστείο, βέβαια, γιατί μια εβδομάδα νωρίτερα έγραφαν και πολλοί άλλοι ότι ο Γκόμεζ είναι το πρόβλημα της ομάδας και πρέπει να αλλαχθεί. Ετσι είναι η ζωή, πρέπει να διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις. Κρατάω πάντα τα θετικά κομμάτια και την υποστήριξη. Δεν είμαι ήρωας, είμαι ένας αθλητής που προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Κατέληξε ο Γκόμεζ, επισημαίνοντας: «Είχα καλή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου, στα 2,5 χρόνια που ήμουν στον ΠΑΟΚ, αλλά και με ανθρώπους εδώ. Με στήριζαν, με πίστευαν, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό είναι σημαντικό. Οταν έχεις την ομάδα δίπλα σου και σε εμπιστεύεται, η ομάδα δουλεύει μαζί σου, όταν η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, το καλύτερο είναι να τερματίζει η σχέση. Εχω υπέροχη σχέση με όλους στον ΠΑΟΚ. Το να παίζεις σε γεμάτο "Παλατάκι" είναι πάντα ξεχωριστό σε όλο τον κόσμο. Ο χρόνος θα δείξει τι θα μου λείψει περισσότερο από την ομάδα».

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος, με τη σειρά του, είπε: «Τις τελευταίες μέρες, όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ήμασταν σε δύσκολη θέση, γιατί έπρεπε να πάρουμε μία δύσκολη απόφαση. Διότι, ο χρόνος που χρειαζόταν ο Χάρι, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν έφτανε για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας. Τα παιχνίδια τρέχουν, οι υποχρεώσεις είναι η μία πίσω από την άλλη, οι στόχοι είναι δεδομένοι. Μετά από πάρα πολύ μεγάλη σκέψη, καταλήξαμε ότι θα πρέπει να πάρουμε, δυστυχώς, την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο διαφορετικό».

Πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Ο Χάρι πέρα από αθλητής, πριν από τρία χρόνια, με την τότε διοίκηση και τα άλλα παιδιά, κατάφεραν και άλλαξαν επίπεδο στην ομάδα, την ανέβασαν, την έκαναν πρωταθλήτρια, της δώσανε τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση, ώστε να το επαναλάβει αυτό και τα επόμενα χρόνια. Γι' αυτό ο Χάρι ήταν και θα είναι για μας, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, πέρα από το μεγαλείο του αθλητή, που δύσκολα θα το βρούμε. Η ζωή, όμως, κανείς δεν ξέρει πώς τα φέρνει. Εύχομαι και θα ήθελα, να συναντηθούμε ξανά μαζί του. Ευχόμαστε πρώτα από όλα υγεία, στον ίδιο και την οικογένειά του, και ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα του. Ας αφήσουμε το χρόνο να δουλέψει υπέρ μας. Μετά τον τραυματισμό του Χάρι, πιστεύαμε ότι θα επανέλθει, γιατί αν δεν το πιστεύαμε, το θέμα θα είχε λήξει προ πολλού».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.