Ads Top

Εξελίξεις με Οφόε! Αυτή είναι η πρόταση της Σπόρτινγκ – Πόσα ζητάει ο Ολυμπιακός


Σαν… κεραυνός έσκασε από την Πορτογαλία το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Οτζίτζα Οφόε, το οποίο φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρό και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ έντονα τις επόμενες ημέρες.




Τα «λιοντάρια» έχουν ήδη έτοιμο τον φάκελο του Βέλγου άσου και γνωρίζοντας πως ο παίκτης έχει… τάσεις φυγής από το Λιμάνι, λόγω και του θέματος με τη ληστεία στο σπίτι και της γκρίνιας από την γυναίκα του, αναμένεται να πιέσουν ώστε να καταφέρουν να κλείσουν τη μεταγραφή τον Γενάρη

Η Σπόρτινγκ παρακολουθεί στενά τον «ερυθρόλευκο» άσο, ενώ τον είδε και στα μεταξύ τους παιχνίδια για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα μάλιστα με άλλες αναφορές, ο τεχνικός των Πορτογάλων, Ζόρζε Ζέσους, τον είχε ξεχωρίσει από πέρυσι κιόλας (σεζόν 2016-17), όταν η Σπόρτινγκ είχε κοντραριστεί στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λέγκια και είχε ηττηθεί 1-0 στη Βαρσοβία, με τον Οφόε να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Η Σπόρτινγκ πάντως δεν σκοπεύει να χάσει χρόνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr από την Πορτογαλία, ετοιμάζουν ήδη πρόταση για την απόκτησή του, η οποία θα φτάνει τα τρία εκατομμύρια ευρώ!

Το ποσό αυτό, παρότι είναι αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα, δεν καλύπτει τον Ολυμπιακό, ο οποίος για να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ του, αξιώνει τουλάχιστον το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Θυμίζουμε, ότι ο Οφόε ήριε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό κατόπιν υπόδειξης του πρώην τεχνικού των "ερυθρολεύκων", Μπέσνικ Χάσι, από τη Λέγκια Βαρσοβίας έναντι 2.500.000 ευρώ κι έχει συμβόλαιο μέχρι 2020.

Στην τρέχουσα σεζόν έχει 10 συμμετοχές κι ένα γκολ (στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) στη Σούπερ Λιγκ και 10 συμμετοχές και δύο γκολ (απέναντι σε Σπόρτινγκ και Ριέκα) για το Τσάμπιονς Λιγκ σε προκριματικές φάσεις και ομίλους.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.