Ads Top

Απίστευτη «επιστροφή» με εντολή Σαββίδη - Έρχονται «καυτές» μέρες στην Τούμπα...


Δεν ήταν μόνο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ανάμεσα στους… υψηλούς καλεσμένους του Ιβάν Σαββίδη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.




Στην προεδρική σουίτα της Τούμπας βρέθηκε την Κυριακή και ο Γκερμάν Τσιστιακόφ, ο άλλοτε στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως ήταν ο τίτλος του την εποχή που άνηκε και επίσημα στην ασπρόμαυρη οικογένεια!

Η παρουσία του Λιθουανού έπεισε και τους τελευταίους… άπιστους Θωμάδες πως η «μπογιά» του περνάει ακόμα στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο να διαπραγματευτεί με τη Ρουμπίν Καζάν τον δανεισμό του Κάρλος Ζαμπράνο.

Ανεξάρτητα από το αν ο Τσιστιακόφ τα έκανε… σαλάτα υπό την πίεση του χρόνου, αφού συμφώνησε το κόστος δανεισμού του Περουβιανού για το δεύτερο μισό της σεζόν να είναι… δύο εκατομμύρια ευρώ, ο Σαββίδης όχι μόνο συνεχίζει να τον εμπιστεύεται αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμος να του αναθέσει και… νέα αποστολή, ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος του ταξιδιού του Τσιστιακόφ στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν μόνο να παίξει τον ρόλο του… ενδιάμεσου στην λύση του δανεισμού του Ζαμπράνο, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος, αλλά να προτείνει και ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία και τις υπόλοιπες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, που θα μπορούσαν να έρθουν στην Τούμπα τον Ιανουάριο και να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ σε θέσεις που «πονάει» (αριστερός μπακ, στόπερ και κεντρικός επιθετικός) ώστε να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός μετά την Πρωτοχρονιά!

Άλλωστε, η αγορά της Ρωσίας και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης είναι η… αγαπημένη του Ιβάν Σαββίδη, έχοντας αποκτήσει από αυτήν ποδοσφαιριστές όπως ο Μπίμπρας Νάτχο, ο Κριστιάν Νομπόα, ο Λέο Μάτος, ο Εβγέν Σάκχοφ, ο Ρόμπερτ Μακ, ο Ζοσέ Μαουρίσιο και φυσικά ο Κάρλος Ζαμπράνο!

Για τις προτάσεις Τσιστιακόφ έχει ενημερωθεί και ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ο Λούμπος Μίχελ, με τις επόμενες ημέρες και ειδικά μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά να αναμένονται… καυτές για τον Δικέφαλο του Βορρά!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.