Ads Top

Η στήριξη στον Λουτσέσκου, τελευταία προειδοποίηση


Αυτές οι συσκέψεις μέσω skype είχαν πάντα μια βαρύτητα και συνόδευαν αναστάτωση και ανησυχία στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ. Στην πιο πρόσφατη, ο Σαββίδης έκανε το αυτονόητο στηρίζοντας τον προπονητή Λουτσέσκου, με όσα στραβά κι ανάποδα έχει διαπράξει στη σύντομη διαδρομή του.




Φαντάζεστε να τον απέλυε και σήμερα να μιλούσαμε για τον αντικαταστάτη του; Ποιες θα ήταν οι συνέπειες μια ακόμη αλλαγής προπονητή, της δεύτερης μέσα σε 4-5 μήνες, ειδικά σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ φωνάζει ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Θα ήταν θετικές; Θα άλλαζε άρδην το σκηνικό κι ο ΠΑΟΚ θα σάρωνε επειδή θα έφερνε έναν προπονητή με μεγαλύτερη εμπειρία ή έναν προπονητή που γνωρίζει καλύτερα από τον Λουτσέσκου τον πρωταθλητισμό; Δεν αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Από την πλευρά της διοίκησης του ΠΑΟΚ και ειδικά από την πλευρά του αφεντικού, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για δραστικές ενέργειες και νέες αλλαγές. Άλλωστε δεν ήταν ποτέ ο ηγέτης που προκαλούσε σοκ με τις αποφάσεις του, αλλά, εξαντλούσε όλα τα περιθώρια μέχρι να απολύσει, να προσλάβει ή να προσλάβει έναν προπονητή, στη θέση κάποιου άλλου, μετά από σειρά αποτυχιών.

Φέτος οι αποτυχίες πονάνε περισσότερο. Οι ήττες είναι οδυνηρές, διότι μετρούν σε πορεία πρωταθλητισμού. Ωστόσο, είναι τόσο ρευστό το τοπίο στην κορυφή, υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος κι ο ΠΑΟΚ δεν εξαντλήσει τις πιθανότητες να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, που τόσο το επιθυμεί, πριν καν αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του.

Με τη στήριξη που εισέπραξε ο Λουτσέσκου, αυτή της Τετάρτης (8/11), μάλλον ήταν η τελευταία στην οποία οι ευθύνες πέρασαν αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές. Εξ ου και τα… προστίματα που έπεσαν για τους τζαναμπέτηδες Μπίσεσβαρ και Ζαμπράνο, σε πρώτο πλάνο και σε δεύτερο, σε όσους συμμετείχαν στις ήττες από ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Την επόμενη ήττα, σε συνδυασμό με εμφάνιση που δεν θα πείθει και πάλι ότι αυτή η ομάδα είναι πρωταθλήτρια, οι πιέσεις που θα δεχθεί ο Λουτσέσκου, θα είναι προφανώς μεγαλύτερες. Όσο η κλεψύδρα χάνει την άμμο της από το πάνω μέρος, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βελτιώνεται κι ο Ρουμάνος να αποδεικνύει ότι μπορεί να τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.