Ads Top

Πέταξε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ!


Στην κορυφή της Superleague παρέα με την ΑΕΚ ανέβηκε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με ανατροπή επί του Ατρομήτου στην άδεια Τούμπα με 2-1.




Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 22' με κεφαλιά του νεαρού Στέφανου Στρούγγη, που πριν δύο ημέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, όμως ο ίδιος έκανε το... ανύπαρκτο πέναλτι στον Μακ στο 44', που μετουσίωσε σε γκολ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ένα λεπτό αργότερα.

Χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο ο Δικέφαλος κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με ένα γκολ του Κάμπος στο 71', ύστερα από πολλές κόντρες μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, που υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μένοντας στην τρίτη θέση.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Τζάλμα Κάμπος. Ο άσος του ΠΑΟΚ μπορεί να μην έκανε καμιά σπουδαία εμφάνιση, όμως το γκολ του στο 71' ήταν αυτό που έδωσε το τρίποντο στον ΠΑΟΚ και τον έφερε στην κορυφή!

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ, που είχε τον Ρέι στο τέρμα, τους Κρέσπο - Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας, τον Μάτος στο δεξί άκρο και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό. Τσίμιροτ και Κάνιας ήταν τα δύο χαφ και οι Μακ, Ελ Καντουρί και Κάμπος ήταν η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ευθύμη Κουλούρη, πάνρα σε διάταξη 4-2-3-1.

Όσο για τον Ατρόμητο, ο Νταμίρ Κάναντι ξεκίνησε με σύστημα 3-5-2 και τους Μάντσον - Ρισβάνη - Καρασαλίδη στο κέντρο της άμυνας, τους Κιβρακίδη και Στρούγγη (ντεμπούτο) στα άκρα, τους Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκη και Ούμπιδες στα χαφ και τους Ντάουντα και Ντιγκινί στην επίθεση.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ στο 71' είναι η φάση που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Κάμπος σούταρε μετά από κόντρες, ο Γιαννιώτης που είχε να δεχτεί... αιώνες γκολ, μπερδεύτηκε και έτσι γράφτηκε η ιστορία της αναμέτρησης.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο διαιτητής Παπαπέτρου ελέγχεται για την απόφασή του να δώσει πέναλτι στην φάση του 44' στο πέσιμο του Μακ, ενώ και οι βοηθοί του σήκωσαν λανθασμένα την σημαία τους σε φάσεις του Πρίγιοβιτς και του Ντιγκινί που έβγαιναν φάτσα με το γκολ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Παρότι δεν έπιασε σπουδαία απόδοση και παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να υποχρεώσει τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, πιάνοντας κορυφή.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Ατρόμητος στάθηκε εξαιρετικά και μέσα στην Τούμπα, κόντεψε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και από τον ΠΑΟΚ, όμως μια απόφαση του διαιτητή και μια αδράνεια της άμυνας του στοίχισε και έδωσε την ευκαιρία στον Δικέφαλο του Βορρά να πιάσει την ΑΕΚ στην κορυφή.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.