Ads Top

Το… θαύμα που κυνηγά ο Λεμονής και η ατάκα του για Λεωφόρο


Μετά το 0-0 με την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός μένει ζωντανός για το Europa League, με τον Τάκη Λεμονή να ελπίζει στο θαύμα, ενώ στις δηλώσεις αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου τόνισε πως οι Πειραιώτες ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο!




«Απέναντι σε αυτή την ομάδα πρέπει να λειτουργήσουν όλα σχεδόν τέλεια. Εκτός από την ισοπαλία έιχαμε και το κέρδος ότι μπορέσαμε να ζεστάνουμε τον κόσμο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της CosmoteTV.

Σε ερώτηση για το διαφορετικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του: «Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό έφτασε 7-8 φορές στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν έκανε φάσεις. Η ήττα πάντα οδηγεί στην κριτική και διαφωνώ γιατί έχω δει το ματς πολλές φορές».

Για την πρόκριση στο Europa League: «Κυναγάμε ένα μικρό θαύμα για το Europa League. Αν σήμερα είχαμε πετύχει κάποιο γκολ δεν ξέρεις τι θα γινόταν. Θα σκεφτούμε το ματς με την Σπόρτινγκ και γιατί όχι; Το τελευταίο διάστημα βλέπω πράγματα στην ομάδα και βλέπω μια αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Χρειαζόμαστε δουλειά, αλλά δίνουμε την εικόνα πως είμαστε συμπαγής ομάδα που θέλει δουλίτσα στην δημιουργία».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.