Ads Top

Τάι: «Η πιο τρελή απόφαση της καριέρας μου να επιστρέψω στον Ηρακλή»


O Tάι που τον Ιανουάριο θα επιστρέψει στον Ηρακλή, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή των "κυανόλευκων" μίλησε για την απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα.








Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για την απόφαση του να επιστρέψει στον Ηρακλή: «Πίσω από την απόφαση μου να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη κρύβεται η αγάπη μου για την ομάδα αλλά και τα σχέδια που έχω με την γυναίκα μου να μείνουμε τα επόμενα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε φίλους στην πόλη, η γυναίκα μου δεν θέλει να μείνουμε στη Βραζιλία, η κόρη μου γεννήθηκε εδώ. Μου αρέσει πολύ η πόλη, αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου όταν γυρίζω στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πιο τρελή απόφαση της καριέρας μου, αποφάσισα να μην ανανεώσω με την ομάδα μου στη Λευκορωσία παρότι τα χρήματα είναι πολύ καλά, η απόφαση μου είναι να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον Ηρακλή».
ADVERTISING

Για το τι σημαίνει για εκείνον ο Ηρακλής: «Πάντα έλεγα σε όλους που με ξέρουν ότι πραγματικά αγαπάω τον Ηρακλή, τον αγάπησα όταν ήμουν στην ομάδα παρά τα προβλήματα αλλά ήταν ένα εκπληκτικό διάστημα για μένα κάτι το οποίο θέλω να ζήσω ξανά, απέκτησα ένα πολύ στενό δέσιμο με την ομάδα, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ηρακλή αρκεί να μπορεί να συμβεί αυτό».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα αυτή τη στιγμή: «Ξέρω τα πάντα για τον Ηρακλή, μαθαίνω τα πάντα για την ομάδα και την παρακολουθώ σχεδόν κάθε μέρα. Είδα τα τελευταία 3 ματς του Ηρακλή μέσω του Iraklis TV, ξέρω ότι 3 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δημιουργήθηκε η ομάδα, ξέρω ποιος βοηθάει την ομάδα και ότι ο κόσμος βοηθάει την ομάδα».

Για την αλλαγή των οικονομικών δεδομένων σε σχέση με την Λευκορωσία: «Αν έμενα στη Λευκορωσία θα είχα τριπλάσιες απολαβές σε σχέση με τον Ηρακλή αλλά πήρα την απόφαση μαζί με την οικογένειά μου για να επιστρέψω. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα και την οικογένειά μου να μείνω στη Λευκορωσία, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ οργανωμένα, δεν είναι ανοιχτός ο κόσμος εδώ και κυρίως λόγω του καιρού. Υπάρχει ένα πρότζεκτ που έχω στο μυαλό μου στη Θεσσαλονίκη».

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.