Ads Top

Καυτό παρασκήνιο με Βέλλιο - Ποιος δεν τον θέλει στο λιμάνι, ποιος τον «άφησε» δύο φορές


Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα με τον Απόστολο Βέλλιο και το αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.




Με το ρεπορτάζ να... φουντώνει μετά την αντιπαράθεση των Γιώργου Σαββίδη και Κώστα Καραπαππά για λογαριασμό του διεθνή Έλληνα άσου, καθώς φαίνεται ότι η περίπτωσή του δεν περνάει αδιάφορη.

Οι πληροφορίες του sportdog.gr, πάντως, αναφέρουν ότι ο Απόστολος Βέλλιος δεν είναι ο τύπος τού επιθετικού που θέλει ο Τάκης Λεμονής στον Ολυμπιακό!

Την ώρα, μάλιστα, που στο Λιμάνι υπάρχουν άλλοι τέσσερις επιθετικοί (Εμενίκε, Ανσαριφάρντ, Τζούρτζεβιτς και Μπεν) και αν δεν βρεθεί λύση για να αποχωρήσει κάποιος ή κάποιοι από αυτούς, ο Βέλλιος θα υπολογίζεται ως πέμπτη λύση...

Κάτι που, προφανώς, δεν θέλει ούτε ο ίδιος ο παίκτης! Σύμφωνα μάλιστα με το «φρέσκο» ρεπορτάζ του sportdog.gr, αυτή τη στιγμή και με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Έλληνας άσος δεν θέλει… ούτε να ακούει για Λιμάνι, αν και ξέρει πως είναι περιουσιακό στοιχείο «Μαρινάκη».

Και μια σημείωση, όσον αφορά την «καψούρα» του Σαββίδη με τον Βέλλιο: Όταν ο Έλληνας άσος αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2015, προτάθηκε ως ελεύθερος σε... ολόκληρο τον πλανήτη. Με εξευτελιστικά ποσά. Προφανώς και στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ.

Κανείς όμως δεν συγκινήθηκε. Για τον ΠΑΟΚ μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά, καθώς και νωρίτερα είχε προταθεί, όταν είχε φύγει από το Βέλγιο και τη Λιρς!

Δύο φορές, λοιπόν, ήρθαν έτσι τα πράγματα, ώστε να μην κλείσει στον ΠΑΟΚ. Και τις δύο φορές, όντας ελεύθερος και τις δύο φορές προτεινόμενος. Αν είχαν προσέξει περισσότερο οι Θεσσαλονικείς, θα μπορούσαν να τον είχαν αποκτήσει τσάμπα...

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μην αποκλείσετε, πάντως, να δούμε βασικό τον Τζούρτζεβιτς εναντίον της Σπόρτινγκ, στην Πορτογαλία, μετά από όσα είδε ο Τάκης Λεμονής...

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές λύσεις είναι λίγες.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.