Ads Top

Νέα διπλή «φυγή» από τον Παναθηναϊκό – Πού «βλέπουν» την καριέρα τους οι δύο βασικοί


Τα μεγάλα ζόρια έχουν αρχίζει εδώ και μέρες στον Παναθηναϊκό και η αβεβαιότητα που υπάρχει στο πράσινο "στρατόπεδο" είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.




Το θέμα του Αντρές Τσάβες απασχολεί την διοίκηση, που όμως δεν μπορεί να αντιστρέψει το βλέμμα της στο γεγονός πως χρειάζονται πάνω από 1 εκατ. ευρώ μέχρι τα τέλη Νοέμβρη, χρήματα που μοιάζει σχεδόν απίθανο να βρεθούν.

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών θα ήταν μια ανάσα για το "τριφύλλι", όμως ακόμα δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό, παρόλο που γίνονται κινήσεις που δείχνουν... μεταγραφές.

Μια σημαντική εξέλιξη των τελευταίων ημερών ήταν η "μετακόμιση" των Γιώργου Κουτρουμπή και Δημήτρη Κουρμπέλη στο γραφείο μάνατζερ του Κάρλος Γκονσάλβες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκονσάλβες είναι ο εκπρόσωπος του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος ήταν αυτός που του ζήτησε... χάρη από τον ατζέντη του να βοηθήσει ουσιαστικά τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές με τον νέο μάνατζερ από πλευράς Κουτρουμπή, εν αντιθέσει με τον Κουρμπέλη, που για την ιστορία, δεν παράτησε τον -μέχρι πρότινος- ατζέντη του, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, αλλά ο τελευταίος έκανε το βήμα πίσω, προκειμένου να ακολουθήσει διοικητικό πόστο στην πράσινη ΠΑΕ (εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή).

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει προκύψει κάποια ενδιαφέρομενη ομάδα για μεταγραφή, όμως είναι σίγουρο ότι ο Πορτογάλος μάνατζερ δεν θα δυσκολευτεί να βρει αξιόλογες προτάσεις για τους δύο άσους του "τριφυλλιού".


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.