Ads Top

Έτσι θα αιφνιδιάσει τον ΠΑΟ ο Λεμονής - Βάζει μέσα τον «τελειωμένο» για να το... γυρίσει!


Τι ετοιμάζει ο Sir Takis για το ντέρμπι της Λεωφόρου.


Ένα... μήνυμα κι ένα μεγάλο δίλημμα. Το σπουδαίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει για τον Ολυμπιακό και ο Τάκης Λεμονής καλείται να σταθμίσει όλα τα δεδομένα και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το σχηματισμό της ιδανικότερης 11άδας για την ομάδα του.

Όπως έχει φανεί, σκοπεύει να εμπιστευτεί τους περισσότερους από τους παίκτες που οδήγησαν τους Ερυθρολεύκους στην πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί να βάλει στην «εξίσωση» και άλλες παραμέτρους, καθώς μάλιστα, μετράει σημαντικές επιστροφές παικτών.

Χαρακτηριστικότερο είναι το παράδειγμα με τον Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος επέστρεψε με γκολ στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή του ότι μπορεί και πρέπει να τον υπολογίζει για το ντέρμπι.

Αλλωστε, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του και την άμυνα των Θεσσαλονικέων να τον νιώσει. Από τη μεριά του, ο Νιγηριανός διαθέτει τεράστια εμπειρία και όπως έδειξε κόντρα στον Αχαρναϊκό, έχει και... όρεξη να προσφέρει και να βοηθήσει.

Μοιάζει δεδομένο για τον 30χρονο φορ πως αν δεν δείξει τα αναμενόμενα μέχρι τον Γενάρη τότε θα είναι δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα και σίγουρα, ο Τάκης Λεμονής σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να ζητήσει το κάτι παραπάνω από τον παίκτη. Ετσι, είναι βασικός υποψήφιος για επιστροφή στην ερυθρόλευκη 11άδα στο σαββατιάτικο ντέρμπι.

Την ίδια ώρα, τεράστιο μοιάζει το δίλημμα τον προπονητή του Ολυμπιακού όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις θέσεις των στόπερ. Ο Σισέ με τον Ενχελς τα πήγαν περίφημα απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως ο Μποτία θα είναι ξανά έτοιμος να παίξει και διαθέτει την εμπειρία για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε ένα ντέρμπι.

Είναι λογικό ο 57χρονος τεχνικός να «πονοκεφαλιάζει» για το αν θα αφήσει κάποιον έξω για να επαναφέρει στην 11άδα τον Ισπανό, την ίδια ώρα που είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή κατάσταση οι Βούκοβτς και Νικολάου... Ετσι, οι πολλές επιλογές δημιουργούν έναν ευχάριστο προβληματισμό στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος είναι σίγουρο ότι μέχρι και την Παρασκευή θα «ψάχνεται» για το καλύτερο δυνατό σχήμα στο κέντρο άμυνας της ομάδας του.

Αλλωστε, για τις υπόλοιπες θέσεις τα... κουκιά είναι λίγο-πολύ, μετρημένα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.