Ads Top

"Εγκλήματα" ο Χάσι, παιδική χαρά το στήσιμο – Κάντε εξετάσεις στον Φορτούνη, δεν μπορεί να περπατήσει!


Τρομερό ξέσπασμα Αλέφαντου για την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Σπόρτινγκ και μεγάλη δικαίωση για όσα έλεγε μετά την Ξάνθη – "Αυτό δεν έχει συμβεί ξανά στην ιστορία".




Διαβάστε τι είπα στη στήλη αμέσως μετά την Ξάνθη:

"Έγινε ένα ματς στην Ξάνθη που έδειξε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει τον τρόπο παιχνιδιού του γιατί έχει αμυντικές αδυναμίες. Έπαιζε ανοικτά ο Ολυμπιακός και έδινε δικαιώματα. Όταν έχεις στόπερ Ένγκελς-Ρομαό και αυτά τα μπακ σαν τον Κούτρη που έχει πολλά να μάθει ακόμα στην αμυντική διάταξη, είναι και κοντός, δεν μπορείς να παίζεις τόσο ανοικτά. Ο Ένγκελς ξέρει μπάλα αλλά είναι αργός. Δεν επιτρέπεται λοιπόν ως ομάδα να υπάρχουν τέτοιες αποστάσεις με τους χαφ. Ανοίχτηκε ο Ολυμπιακός, αν δεν φτιάξει την αμυντική του λειτουργία θα χάσει κι άλλους βαθμούς. Η Σπόρντινγκ που την έχω δει, σκοράρει εύκολα. Έχει αδυναμίες και αυτή στην άμυνα, αλλά μπροστά μπορεί να σου το κολλήσει το γκολ στο Καραϊσκάκη και να τρέχεις. Θέλει προσοχή η άμυνα του Ολυμπιακού και βοήθειες από τα χαφ.

Ο Φορτούνης πολύ πεσμένος. Δεν υπάρχεις αν είσαι τόσο μακριά από το γκολ και την αντίπαλη εστία. Καμία σχέση με εκείνη τη χρονιά που έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο. Και να κοιτάξει τη φυσική του κατάσταση"...

Αυτά είπα, για να μη λένε για μετά Χριστόν προφήτη. Ο Χάσι έκανε εγκλήματα με τη Σπόρτινγκ. Τέτοιο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού δεν έχω ξαναδεί! Στα πρώτα 22 λεπτά το σκορ ήταν 0-2, η Σπόρτινγκ είχε και δοκάρι και δύο τετ α τετ που έσωσε ο Καπίνο! Στο 40' είχε και δεύτερο δοκάρι και δυο λεπτά μετά έκανε και το 0-3. Σε ένα ημίχρονο μέσα έφαγε ο Ολυμπιακός 0-3 στην έδρα του, και η αντίπαλος είχε επίσης δύο δοκάρια και δύο φάσεις που έσωσε ο Καπίνο, εκπληκτικές ευκαιρίες.

Τέτοιο πρώτο ημίχρονο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μέσα στην έδρα του. Και δεν έπαιζες με τη Ρεάλ ή με την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός όμως είχε δραματικό προπονητή.

Δεν ξέρω ποιος έκανε σκάουτινγκ στη Σπόρτινγκ, ο Χάσι ή συνεργάτης του, πάντως αυτός που έκανε το σκάουτινγκ και ο Χάσι που έκανε το στήσιμο του Ολυμπιακού, ήταν παιδική χαρά! Με 7-8 παίκτες μπροστά ο Ολυμπιακός και έμενε πίσω με 2-3 παίκτες. Έχοντας αντίπαλους φισέκια! Τα 100 μέτρα σε 10 δευτερόλεπτα τα έκαναν οι μπροστινοί της Σπόρτινγκ.

Πολύ αργό το δίδυμο των στόπερ μας, αργός ο Ένγκελς και δεν είναι στόπερ ο Ρομαό. Δεν ήξεραν που βρίσκονταν και πού πατούσαν. Και ο Καπίνο μπορεί να έσωσε τις δύο φάσεις αλλά έχει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ που ήταν καθοριστικό τόσο νωρίς που μπήκε. Βγήκε πολύ αργά. Και δεν μπορούσε με το χέρι του να φτάσει εκεί που έφτασε ο αντίπαλος με το κεφάλι!

Ευτυχώς αυτοί στο β' ημίχρονο επαναπαύτηκαν και έπεσε ο ρυθμός τους. Η αλλαγή του Πάρντο στο τέλος έσωσε το διασυρμό. Έχω πει και για τον Πάρντο ότι τον θεωρώ τον καλύτερο εξτρέμ του Ολυμπιακού διότι πάει στο γκολ, σε αντίθεση με Καρσελά και Μάριν που έχω πει πολλές φορές ότι είναι μακριά από το γκολ. Τον γλίτωσε τον Χάσι ο Πάρντο που τον έβαλε αλλαγή στο τέλος...

Τι ασχολείσαι με τον Καρσελά και βάζεις μέσα και τον Φορτούνη, δεν βλέπεις ότι δεν μπορεί να περπατήσει; Κάντε εξετάσεις αίματος στο παιδί να δείτε τα αιματολογικά του, πολύ χλωμός είναι. Ο Ολυμπιακός ήθελε θηρία να έχει μέσα σε αυτό το ματς και άλλη τακτική, άλλο στήσιμο πίσω. Και όταν λέω πίσω εννοώ και τα χαφ.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.