Ads Top

"Τρελαμένοι" στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό! - Τι λένε για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός!


Γιατί στον ΠΑΟΚ είναι «φτιαγμένοι» με τους Πειραιώτες, τι συνέβη στ' αποδυτήρια μετά την γκέλα των πρωταθλητών στην Ξάνθη; Η ατάκα-φωτιά του αφεντικού και... κάψα για κορυφή!


Πολλοί ήταν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν τηλεοπτικά τον αγώνα μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού στα Πηγάδια, μεταξύ αυτών φυσικά ο… πρώην Ξανθιώτης Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του.

Όπως ήταν λογικό, το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε τον Ρουμάνο προπονητή, αφού αυτός και οι παίκτες του θα έχουν αύριο την ευκαιρία με νίκη να… ρεφάρουν τη δική τους «γκέλα» στη Λιβαδειά και να φτάσουν τον Ολυμπιακό στους 7 βαθμούς.

Όλες αυτές τις ημέρες της διακοπής, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του είχαν αρκετό καιρό να… σκεφτούν και να καταλάβουν πως δεν τους «παίρνει» να αφήσουν βαθμούς στη Ριζούπολη, μετά και τις μεταγραφές των Ελ Καντουρί, Ζαμπράνο, Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια, κάτι που είπε στον προπονητή και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης.

Συν τοις άλλοις, το γεγονός πως μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ακολουθούν τα δύο «κολλητά» παιχνίδια στην Τούμπα με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, άνοιξε για τα καλά την… όρεξη στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αφού σε περίπτωση τριών νικών δεν αποκλείεται οι Θεσσαλονικείς να είναι μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας. μιας και την 5η αγωνιστική υπάρχει και το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Επειδή, όμως, όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν βλέπουν τόσο μακριά αλλά περιμένουν πρώτα από την ομάδα τους να πάρει τη νίκη σήμερα στη Ριζούπολη, σε ένα γήπεδο όπου ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δυσκολευτεί πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.