Ads Top

ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ εκεί που δεν πιάνει μελάνι σας έχουμε όλους. Εμείς, πετάμε στα αστέρια...


Αν νομίζετε ότι θα κάτσουμε να μυξοκλαίμε σαν τις γυναικούλες για τη διαιτησία, γελιέστε. Γελάμε απλά με την ανυπαρξία σας και τις μεθόδους που «χρησιμοποιείτε» για να μας κλέψετε το πρωτάθλημα με τις ευλογίες του... Αλέξη. Γράφει ο Αλέκος Διαμαντόπουλος.


Αν δεν παίρνετε χαμπάρι όλοι όσοι ικανοποιηθήκατε που δεν κερδίσαμε ότι ξεφτιλίζεστε περισσότερο, δεν μας ενδιαφέρει. Σας κάνουμε δώρο, ρε μίζεροι, τις κίτρινες, τις κόκκινες και το πέναλτι. Από την στιγμή που δεν βάλαμε ακόμη μια ευκαιρία από τις τόσες που δημιουργήσαμε για να φύγουμε με τη νίκη, συνεχίζουμε. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα ήταν όλα τα λεφτά. Και ο πιο άσχετος βλέπει ότι ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα, προσφέρει θέαμα, έχει και νεκρά διαστήματα.

Όλα θα φτιάξουν. Θα έρθουν και τα γκολ. Το δύσκολο είναι να δημιουργείς. Το δύσκολο είναι να κοιτάς στον πάγκο και να μην βλέπεις παίκτες να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός τα διαθέτει όλα. Έτσι είναι η μπάλα, άλλες φορές τιμωρεί, άλλες όχι. Με τη Λαμία δεν ήμασταν καλοί, κερδίσαμε όμως. Το Σάββατο ήμασταν κλάσεις ανώτεροι και μείναμε στην ισοπαλία. Θα μπουν σε άλλα ματς. Μακάρι όσα χάσαμε να μπουν με την Σπόρτινγκ...

Η παρουσία του κόσμου σε Περιστέρι και Ξάνθη δείχνει ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα. Πωρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε για το 8ο συνεχόμενο, γνωρίζοντας τις συνθήκες που θα επικρατούν σε ΟΛΑ τα παιχνίδια. Βάλτε όσους «Καλογερόπουλους» θέλετε. Γουστάρουμε καλύτερα έτσι. Θα είναι ακόμη πιο γλυκό το πρωτάθλημα. Πολύ πιο γλυκό και από τα δύο προηγούμενα, μιας και φέτος βλέπουμε και μπαλίτσα. Και οι «σωτήρες του ποδοσφαίρου μας» θα κάνουν ακόμη χειρότερα για να μας σταματήσουν. Βάλτε επόπτες, τιμωρήστε ακόμη και το βήχα στις κερκίδες με κεκλεισμένων, ευνοείστε όσο δεν πάει τους «άλλους» να γουστάρουμε με τα χίλια.

Αφού είναι ανίκανοι να μας ανταγωνιστούν αγωνιστικά ας χρησιμοποιήσουν το παρασκήνιο. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ εκεί που δεν πιάνει μελάνι σας έχουμε όλους. Εμείς, την Τρίτη πετάμε στα αστέρια. Πάμε για την υπέρβαση, απέναντι σε πραγματικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Τις καλύτερες του πλανήτη. «Μαγειρέψτε» εσείς την επόμενη αγωνιστική. Βάλτε ό,τι χειρότερο έχετε στους πίνακες διαιτησίας, μπας και εκμεταλλευτείτε την κούραση και το άδειο γήπεδο. Μας φοβάστε και το ξέρουμε. Τρέμετε την αντίδραση από το λαό του Ολυμπιακού. Αλάργα - αλάργα το φιλί για να χει νοστιμάδα. Εμάς, το γήπεδο δεν θα μας το κόψετε. Εμείς, όμως, θα σας κόψουμε το γήπεδο σε όλους, αυξάνοντας τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα με το να σας κερδίσουμε εντός-εκτός, κόντρα, ακόμη, και με τους εξυγιαντές που θα ορίσετε...

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.