Ads Top

"Κλείδωσε" η μεγάλη μεταγραφή στο Λιμάνι - Αυτό είναι το χρυσό deal


Ο γνωστός μάνατζερ μπήκε στην υπόθεση και τα ποσά έχουν πλέον… εκτοξευτεί. Δεν υπάρχει σύγκριση με τα ελληνικά δεδομένα, ποιες οι τελευταίες κινήσεις στον Ολυμπιακό!

Σε ανοικτή γραμμή με την Λεβερκούζεν για την μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ολυμπιακός και όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα.

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σκληρή, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν απομακρυνθεί, πλέον, από τα 15-16 εκατ. ευρώ που ζητούσαν και έχουν ανέβει πάνω από τα 20.

Με τον Ραμαντάνι να εκπροσωπεί, πια, τον νεαρό αμυντικό, οι συζητήσεις έχουν γίνει πιο περίπλοκες και πέφτουν στο τραπέζι διάφορα δεδομένα, την ώρα που που ο γνωστός μάνατζερ, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν "καίγονται" να πουλήσουν αυτή την στιγμή τον 19χρονο ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, αν η Λεβερκούζεν φτάσει την προσφορά της στα 20 εκατ. ευρώ και πάνω, τότε μόνο θα υπάρξει θέμα με τον Ρέτσο. Αφού τόσο ο Ραμαντάνι θα "φτιαχτεί" οικονομικά, όσο και ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο πως θα... δελεαστεί από ένα τέτοιο ποσό.

Άμεσα συνδεμένη με την υπόθεση του Ρέτσου είναι και η περίπτωση του Νικολάς Μπουρντίσο, καθώς αν οι Πειραιώτες βάλουν στα ταμεία τους τα χρήματα από τον νεαρό στόπερ, τότε θα κινηθούν και για τον πασίγνωστο στόπερ της Τζένοα.

Όσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά των Ερυθρόλευκων; Αυτά αναμένονται... στάσιμα, τουλάχιστον μέχρι τα ματς με την Ριέκα για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.