Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ανσαριφάρντ - Στα "όπλα" οι μάνατζέρ του, στη "μάχη" κι ο Ουσίγιος!


Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά στο επίκεντρο είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τι θα γίνει με τον Ιρανό και πώς θα αντιδράσουν οι ερυθρόλευκοι;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται από πλευράς Ολυμπιακού το θέμα της απόκτησης του Ούρος Τζούρτζεβιτς από την Παρτίζαν, σε μια μεταγραφή που υπολογίζεται πως θα κυμανθεί οικονομικά στα επίπεδα των 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει αποφασιστικά όλες τις διαδικασίες και ο 23χρονος Σέρβος διεθνής επιθετικός θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα μετά το τέλος των προκριματικών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, τόσο του Ολυμπιακού με τη Ριέκα όσο και της νυν ομάδας του με τη Βιντεότον στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η συμφωνία των Πειραιωτών με την Παρτίζαν θεωρείται δεδομένη σε Σερβία και Ελλάδα, αλλά ο παίκτης θα παραμείνει για περίπου 15 μέρες ακόμα στη... βάση του για τρεις βασικούς λόγους.

Ο πρώτος έχε να κάνει με το γεγονός ότι παραμένει στο ερυθρόλευκο ρόστερ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, τον οποίο ο Μπεσνίκ Χάσι εμφανώς δεν υπολογίζει για τη συνέχεια.

Ο Ιρανός δεν αγωνίστηκε ούτε... δευτερόλεπτο στα δύο ματς των προκριματικών με την Παρτίζαν και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, καθώς αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να παίζει σταθερά για να βρεθεί το καλοκαίρι με την αποστολή της εθνική ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του 27χρονου επιθετικού βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στη Γερμανία αλλά και στην... Κίνα, απ’ όπου όντως είχε υπάρξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Την ίδια ώρα, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Αρμάντο Ουσίγιος, «ξεσκονίζει» τις επαφές του στην Ισπανία, απ’ όπου πέρασε (Οσασούνα) ο Ανσαριφάρντ τη σεζόν 2014-15 και υπάρχει έτσι, δείγμα γραφής του εκεί.

Παράλληλα, ζωντανό παραμένει ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Πέραν του γεγονότος ότι δεν έχει βρεθεί λύση με τον Ανσαριφάρντ, στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να αποκτήσουν τον Τζούρτζεβιτς για δύο ακόμα λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με το ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στις αναμετρήσεις με τη Ριέκα.

Παράλληλα και η Παρτίζαν ζήτησε να έχει τον παίκτη στις τάξεις της στα ματς με τη Βιντεότον, ώστε να διεκδικήσει με καλύτερους όρους την πρόκρισή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι μέχρι στις 25 Αυγούστου θα έχει βρεθεί λύση στο θέμα της παραχώρησης του Ανσαριφάρντ, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτηση του Τζούρτζεβιτς, ο οποίος δύσκολα θα είναι παρών στο μεγάλο ντέρμπι του σερβικού πρωταθλήματος με τον Ερυθρό Αστέρα, στις 27 Αυγούστου.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.