Ads Top

"Κλείδωσε" ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ, τέλος βασικός παίκτης – Προ των πυλών "καυτό" όνομα για διάδοχος


Ποιος σημαντικός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ετοιμάζει βαλίτσες; Πώς οι Ασπρόμαυροι κοιτάζουν να καλύψουν το κενό του; Τι γίνεται με κορυφαίο άσο που θα "ρίξει" την Τούμπα!


Αρκετά ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν επισπεύσει τις επαφές τους για να ολοκληρώσουν την ενίσχυση του ρόστερ.

Παράλληλα, στην Τούμπα φαίνεται πως δουλεύουν και τις αποχωρήσεις, με την περίπτωση του Πέδρο Ενρίκε να βρίσκεται στο προσκήνιο, μιας και ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Κάραμπαχ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του sportdog.gr, το deal με τους Αζέρους θεωρείται τελειωμένο και όπως φαίνεται απομένουν μόνο τα τυπικά για την παραχώρηση του 27χρονου άσου.


Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ βλέπουν ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος, όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται πολύ κοντά από την επιστροφή του στην Τούμπα.

Η Βόλσφμπουργκ έχει ρίξει τις αρχικές της απαιτήσεις, από τη στιγμή που δεν υπολογίζει τον παίκτη, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η "χρυσή τομή" με τους Γερμανούς, τη στιγμή που φαίνεται να υπάρχει ήδη συμφωνία του παίκτη με τον Δικέφαλο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.