Ads Top

Ένα πιθανό "εφιαλτικό" σενάριο αλά ...Μπεργκ στον Παναθηναϊκό και η ...πικρή αλήθεια για Κολοβέτσιο!


Ποιος top "πράσινος" άσος μπορεί να χαθεί μετά τον Σουηδό και με ποιον τρόπο - Τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ που κανένας δεν έχει γράψει.

Καμία κινητικότητα δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας και, όπως σας γράφαμε και χθες, ακόμα και η "κλεισμένη" μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέσιου δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Παρότι στο Τριφύλλι έχουν μπροστά τους τα προκριματικά για την Ευρώπη, δε δείχνουν να ...αγχώνονται κι αυτό γιατί έχουν αλλάξει τη λογική τους στο σχεδιασμό σε σχέση με πέρυσι, όταν μέχρι τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας είχαν ολοκληρωθεί πολλές κινήσεις, αρκετές εκ των οποίων αποδείχθηκαν λανθασμένες.
Πλέον, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν πολύ προσεκτικά την αγορά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να "χτυπήσουν" στόχους, χωρίς να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις, μία τακτική, βεβαίως, που οφείλεται και στο γεγονός ότι ο σύλλογος δεν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό οι Πράσινοι να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους ακόμα και με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όταν πάντα προκύπτουν "ελκυστικές" περιπτώσεις ελεύθερων παικτών.

Η αλήθεια για Κολοβέτσιο
Όσον αφορά την επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέτσιου, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για θερμή εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως γράφεται σήμερα, αλλά, όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε άλλο ρεπορτάζ, το deal έγινε μέσω του μάνατζερ του Έλληνα άσου, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος του Αμπντούλ Ατζαγκούν και έταξε στους Πράσινους ότι θα πάει τον Νιγηριανό επιθετικό στη βελγική Κορτράικ τού Γιάννη Αναστασίου, με τους Πράσινους να γλιτώνουν το "βαρύ" συμβόλαιο του παίκτη (300.000 ευρώ) και να κερδίζουν μια θέση ξένου.

Μάλιστα, την ίδια υπόσχεση από τον συγκεκριμένο μάνατζερ έχουν λάβει και για τον Ράσμους Τελάντερ, ωστόσο ο Δανός στόπερ αντιδράει και προς το παρόν "κάθεται" πάνω στο συμβόλαιό του.

Εξάλλου, είναι ενδεικτικό ότι ο πρώην άσος της ΑΕΚ λογίζεται στην ιεραρχία ως τρίτος στόπερ, πίσω από τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Ροντρίγκο Μολέντο. Ακόμα κι αν αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος στόπερ, πάλι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα θεωρείται αναπληρωματικός, καθώς το πλάνο προβλέπει την απόκτηση ξένου βασικού κεντρικού αμυντικού.

Το "εφιαλτικό" σενάριο για Μολέντο
Σχετικά, πάντως, με την αλλαγή στάσης του Ροντριγκό Μολέντο και την ...ξαφνική του επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκο, δε προκύπτει κάτι τέτοιο, καθώς αν όντως ίσχυε η αλλαγή δεδομένων, ο παίκτης θα ζητούσε ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει σε ένα χρόνο.
Όπως φαίνεται, όμως, ο Βραζιλιάνος έχει πάντα στο μυαλό του τη μεταγραφή κι αν δεν γίνει κάτι μέσα το καλοκαίρι, αυτό θα μπορεί να συμβεί την 1 Ιανουαρίου, όταν και ο παίκτης θα έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει χωρίς να στέκεται πια εμπόδιο ο Παναθηναϊκός. Ένα "εφιαλτικό", φυσικά, σενάριο για τους Πράσινους, μιας και θα χάσουν έναν από τους κορυφαίους τους παίκτες χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.