Ads Top

Θα εξηγήσω γιατί ο Ταχτσίδης είναι καλή μεταγραφή - Μανωλά, θα πεινάσεις; - Φοβερό δίδυμο σε ΠΑΟΚ!


Ο Νίκος Αλέφαντος, σε αντίθεση με αρκετό κόσμο, αναλύει γιατί είναι χρήσιμη η μεταγραφή του Ταχτσίδη για τον Ολυμπιακό. Γιατί "τα χώνει" στον Κώστα Μανωλά και ποια μεταγραφή του ΠΑΟΚ αποθεώνει;

Κοιτάξτε, εμένα αν δεν μου αρέσει μια μεταγραφή, το λέω ή το δείχνω. Θυμάστε πόσα αρνητικά έλεγα για τον Καρντόσο, θυμάστε ότι για τον Μποκανί είχα επιφυλάξεις. Τώρα όμως σε αντίθεση με άλλους, η μεταγραφή του Ταχτσίδη μου αρέσει αυτή τη στιγμή. Δεν είναι κακή μεταγραφή για αυτόν τον Ολυμπιακό, εγώ πιστεύω ότι θα βγει καλή. Δεν είναι ο παικταράς, αλλά είναι καλός παίκτης και θα τα εξηγήσω.

Έχει πολύ καλή τεχνική, καλό αριστερό πόδι, δυνατό και ευθύβολο σουτ, ο Ολυμπιακός θέλει τον κόφτη του να προωθείται και να απειλεί για γκολ, το έκανε και ο Μιλιβόγεβιτς. Έχει βελτιωθεί ο Ταχτσίδης, έπαιζε συνεχόμενα χρόνια στο Καμπιονάτο, όχι σε πρωτάθλημα της Σκωτίας...

Ψηλό παιδί, καλά σωματικά προσόντα, πηδάει και στο κεφάλι, έχει και το σουτ. Και σε καλή ηλικία, 26 χρονών δεν είσαι φθαρμένος, αντιθέτως είσαι διψασμένος και έχεις πολλές δυνάμεις. Χωρίς να είσαι άπειρος. Είναι έμπειρος ο Ταχτσίδης. Δεν μπορείς να είσαι γεμάτος πιτσιρίκια.
Πιστεύω ότι θα το καταλάβει και αυτός, έχει μεγάλη ευκαιρία να ανυψώσει την καριέρα του αφού άλλο Κάλιαρι και άλλο Ολυμπιακός.

Δίπλα στον Ρομαό και έχοντας μπροστά τον Φορτούνη μπορούν να δέσουν. Πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα ο Ταχτσίδης για να πετύχει στον Ολυμπιακό. Μπορεί να βελτιώσει και την έκρηξη, να δουλέψει πιο σκληρά.

Σίγουρα έχει θέμα με την ταχύτητά του. Όποιος προπονητής πάει και τον βάλει στα άκρα θα είναι απαράδεκτος ως προπονητής. Ο Ταχτσίδης είναι για τον άξονα. Δεν θέλω αργούς παίκτες στα άκρα.
Πάμε στον Μανωλά τώρα. Διάβαζα για πολλά λεφτά και για Ζενίτ, έχεις τρελαθεί ρε Μανωλά; Αντί να τους πιέσεις στη Ρόμα να σε δώσουν στην Τσέλσι, κάνεις τσαλιμάκια; Δηλαδή αν αντί για 10 εκ. ευρώ πάρεις 7 εκ. ευρώ, θα πεινάσεις; Λεφτά και για τα παιδιά σου και για τα εγγόνια σου.

Ποια Ζενίτ, πισωγύρισμα μεγάλο θα είναι αυτό. Εξαφανίζεσαι. Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου να πάω στην Τσέλσι. Και με τα μισά λεφτά θα πήγαινα! Κανείς άλλος Έλληνας δεν θα έχει παίξει σε τέτοιου βεληνεκούς ομάδα, στο καλύτερο πρωτάθλημα, στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ρε δεν έχετε φιλοδοξίες;

Με ρωτάει ο Σινάνογλου και για τη μεταγραφή του Μακ στον ΠΑΟΚ. Πολύ καλή μεταγραφή. Η Ζενίτ τον έφαγε αυτόν τον παίκτη. Όταν έπαιζε στα άκρα, εγώ έλεγα "ρε βάλτε τον φορ αυτόν, τι ασχολείστε με τον Αθανασιάδη". Και όταν πράγματι τον έβαλαν φορ, έβγαλε μάτια. Πολύ καλός παίκτης, γρήγορος, με ντρίμπλα, με μπούκες, θα κάνει καλό δίδυμο με τον κοτσίδα φορ του ΠΑΟΚ, να παίξουν με δύο φορ πρέπει. Διότι ο Μακ κινείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της περιοχής. Πρέπει να παίζει όμως στην περιοχή, όχι να χαραμίζεται στις πτέρυγες.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.