Ads Top

Survivor - αποκάλυψη! Έστησαν την ψηφοφορία για να μην φύγει η Βαλαβάνη! Δουλεύει ο πατέρας της στον Αλαφούζο! Τι θα γίνει την Κυριακή; Παρασκήνιο...


Λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε στην χθεσινή ψηφοφορία του survivor όπου αποχώρησε η Λάουρα Νάργες και όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη,που έλεγαν οι τηλεοράσεις τα social media και ιστοσελίδες!

Τι ακριβώς λοιπόν συνέβη πως όλα τα σπόιλερ έπεσαν έξω γιατί το Athensmagazine.gr ήταν το μόνο Site το οποίο νωρίς το απόγευμα έγραψε μέσα από τη δική του διαρροή ότι 100 τοις 100 αποχωρεί η Λάουρα Νάργες και όχι Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το παιχνίδι!

Το Athensmagazine.gr είναι το μοναδικό site που μέχρι στιγμής σε ό,τι έχει γράψει για το survivor πέφτει μέσα σε ποσοστό σχεδόν 100 τοις 100, διότι βασίζουμε αυτά που γράφουμε προς εσάς μόνο στα πρωτόλεια ρεπορτάζ και στην έρευνα που κάνουμε!

Για να μη σας καθυστερούμε όμως άλλο πάμε να μπούμε στο ζουμί του σημερινού ρεπορτάζ και τις ειδήσεις που φυσικά θα διαβάσετε μόνο σε εμάς και πουθενά αλλού! Ήταν στημένη η ψηφοφορία για να βγει απ' το παιχνίδι ή Λάουρα Νάργες και να κρατηθεί με το ζόρι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Τι ακριβώς συνέβη;

Είναι δυνατόν να μπορέσει κάποιος να αλλάξει και να μαγειρέψει την άποψη του κόσμου που ψήφισε; Δώστε βάση. Η εξήγηση είναι πολύ απλή και θέλουμε να την κατανοήσετε 100 τοις 100 διότι αυτά που θα διαβάσετε εδώ σε εμάς είναι καρατσεκαρισμένα.
Είναι πραγματικότητα ότι στα social media και στο Twitter όλοι βρίζανε και θέλανε την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη!
Αυτό συνέβαινε επειδή πολύ απλά το συγκεκριμένο κορίτσι έκανε το λάθος να συμμαχήσει με τον Χανταμπάκη και τον Χούτο, δημιουργώντας μία κλίκα απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το θέμα όμως είναι ότι στην ψηφοφορία δεν ψηφίζουν μόνο οι άνθρωποι που είναι στο Twitter, αλλά και ο απλός κόσμος.
Ο απλός κόσμος λοιπόν αποδείχτηκε ότι δεν επηρεάζεται τόσο πολύ απ' αυτά που γράφονται στα social media! Ψήφισε λοιπόν ο κόσμος με αγωνιστικά κριτήρια και όχι με κριτήρια μίσους απέναντι στην Ευρυδίκη. Η ψηφοφορία ήταν καθαρή, μπορεί αυτό να μην σας αρέσει αλλά η διαφορά της Λάουρας από την Ευρυδίκη ήταν ξεκάθαρη.
Δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν όταν ήταν πολύ κοντά οι δύο κοπέλες στην τελική ψηφοφορία
Μάθαμε επίσης εδώ στο Athensmagazine.gr ότι είναι αδύνατον να μαγειρευτούν τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης ψηφοφορίας, καθώς γίνονται όλα αυτόματα. Μάλιστα στα αποτελέσματα δεν παρεμβαίνει κανένας άνθρωπος του ΣΚΑΙ αυτόματα τα αποτελέσματα πάνε στην παραγωγή του survivor! Τέλος ο κάθε παίχτης έχει δικαίωμα να ζητήσει έλεγχο της διαδικασίας και της ψηφοφορίας. Συμπέρασμα το "μαγείρεμα" είναι απίθανα δύσκολο να συμβεί...


Αν και για εμάς δεν έχει σημασία αν δουλεύει ο πατέρας της Ευρυδίκης στον Αλαφούζο θα σας μεταφέρουμε οτι μάθαμε. Ναι και εμείς γνωρίζαμε από το πρώτο μήνα ο πατέρας της Ευρυδίκης είναι ο προσωπικός οδηγός του Γιάννη Αλαφούζου! Από τότε, εμείς ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε με το Γραφείο τύπου του ΣΚΑΙ, ρωτήσαμε τη Δώρα Γιαννακάκη, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του καναλιού εάν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία!

Η απάντηση που πήραμε από τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ ήταν ακριβώς αυτό που θα σας γράψουμε..."Δεν γνωρίζουμε κάτι για αυτό που μας μεταφέρετε, θα ρωτήσουμε και θα επανέρθουμε..." Φυσικά δεν επανήλθαν ποτέ. Αν δεν ήταν αλήθεια η είδηση θα διέψευδαν προφανώς ένα τέτοιο σοβαρό θέμα! Και προσέξτε το σοβαρό θέμα δεν έχει να κάνει με την χθεσινή ψηφοφορία αλλά με το αν πρέπει και μπορεί η Ευρυδίκη να συμμετέχει στο παιχνίδι λόγω ασυμβίβαστου...
Όσο για το τι θα γίνει την Κυριακή; Μια κόλαση με τον Ντάνο να πλακώνεται ξανά με τον Μάριο!

Δείτε το τρέιλερ...




*athensmagazine.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.