Ads Top

Survivor: Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες με το "boyfriend" που διέρρευσαν και έχουν προκαλέσει σάλο! (Παρασκήνιο)


Από νωρίς το πρωί σήμερα, διέρρευσαν οι φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το site Youweekly.gr και συγκεκριμένα από το blog που διατηρεί η αρχισυντάκτρια του site, Δήμητρα Παυλάτου.


Είναι οι παρακάτω φωτογραφίες που βλέπετε, οι οποίες έχουν δημιουργήσει έναν πραγματικό χαμό στο ίντερνετ.




Εμείς στο athensmagazine.gr, θα σας αποκαλύψουμε αμέσως τώρα αν αυτός ο άνθρωπος που βλέπετε στις φωτογραφίες σας, είναι όντως ο φίλος και σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ή όχι.

Πρώτα από όλα, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ όλη την ιστορία του ρεπορτάζ, όπως γράφτηκε από την πρωτόλεια πηγή, δηλαδή από το dimi's Blog

Εμείς, σας αποκαλύπτουμε σήμερα, ότι αυτές οι φωτογραφίες, είναι υλικό που είχε φροντίσει η Ευρυδίκη να εξαφανίσει από παντού, καθώς είναι ντοκουμέντα μιας σχέσης της που είχε πριν από τρία χρόνια!



Μάθαμε στο site μας ότι, η Ευρυδίκη πριν μπει στο Survivor είχε φροντίσει να εξαφανίσει κυριολεκτικά, όλες τις φωτογραφίες που είχε η ίδια με πρώην συντρόφους της, προκειμένου να προστατεύσει την προσωπική της ζωή που γνώριζε φυσικά ότι με το πέρασμα των εβδομάδων θα την έψαχνε όλος ο κόσμος.

Δεν ξέρουμε από πού διέρρευσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, πάντως έχουν προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά σε ανθρώπους που θεωρούσαν ότι μπορούν να κρατήσουν την προσωπική ζωή της παίκτριας του Survivor μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το παλικάρι που ήταν τότε, τουλάχιστον, με την Ευρυδίκη και θα αντιληφθείτε με την πρώτη ματιά ότι ταιριάζουν απόλυτα:







athensmagazine
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.