Ads Top

Συμπλοκές οπαδών της ΑΕΚ με ΜΑΤ μπροστά στη Βουλή!


Ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τη Βουλή και πριν τη δικαστική απόφαση κατά των καλόγερων της Μονής Εσφιγμένου.


Περίπου 20 μέλη της Original 21 ύψωσαν πανό στα σκαλιά της Βουλής και διμοιρία των ΜΑΤ αντέδρασε. Στο πανό αναγραφόταν: «Όχι στην κάρτα του πολίτη = 20 χρόνια κάθειρξη. Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου» και οι δυνάμεις των ΜΑΤ σταμάτησαν τους οπαδούς και τους πήραν το πανό.

Ακολούθησε ένταση και... κυνηγητό επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαμαρτυρόμενους. Τα ΜΑΤ απομόνωσαν δυο άτομα, τα οποία στην συνέχεια άφησαν να φύγουν.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλλε ποινή κάθειρξης 20 ετών σε βάρος του ηγούμενου καθώς και ενός μοναχού της Μονής Εσφιγμένου οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2013 στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Το δικαστήριο έκρινε το φυσικό αυτουργό της επίθεση ένοχο για τα αδικήματα της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, της έκρηξης και της απόπειρας εμπρησμού ενώ ο ηγούμενος της Μονής καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις. Και οι δύο δεν παρέστησαν στο δικαστήριο καθώς εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο.

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.