Ads Top

«Σκασμένοι» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που γίνεται στην ομάδα τους!


Η τελευταία εξέλιξη… ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόσμο του Δικεφάλου. Τι συνέβη με τις μεταγραφές και ποιους «κράζουν» πολύ έντονα πλέον στα Social Media.


Από τις προηγούμενες κιόλας ημέρες, ειδικά από αυτή που «έσκασε» το θέμα με το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Γκάρι Ροντρίγκες, το κλίμα στον ΠΑΟΚ μύριζε… μπαρούτι.

Χθες, ήρθε η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, σήμερα ήρθε το δημόσιο «όχι» του ΑΠΟΕΛ για τον Σωτηρίου και οι αποχαιρετιστήριες δηλώσεις Ροντρίγκες και το… γλυκό έδεσε! Μία «βόλτα» να κάνεις στο ίντερνετ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αντιλαμβάνεσαι πολύ εύκολα πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν είναι και… πολύ καλά στα μυαλά του! Η ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας της Superleague, ο αντικαταστάτης του Γκάρι Ροντρίγκες δεν έχει έρθει ακόμα στην Τούμπα, όπως και ο επιθετικός και ο επιτελικός μέσος που θέλουν να φέρουν στον Δικέφαλο του Βορρά ο Μίχελ και ο Ίβιτς.

«Μην κάνετε άλλο ποστ. Το επόμενο θέλω να είναι ανακοίνωση με μεταγραφή!». «Κόψτε ρε τα ανούσια ποστ...Το επόμενο ποστ πρέπει να είναι ή μεγάλη μεταγραφή ή συγνώμη για την ανικανότητά σας». «Σας βλέπω πανέτοιμους στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Μιλάμε για τον ορισμό των επαγγελματικών. Τσακάλια είστε. Που να μην είχαμε και λεφτά».

«Είκοσι εκατομμύρια έχετε πάρει από πωλήσεις τα τελευταία χρόνια και δεν μπορείτε να πάρετε έναν φορ της προκοπής;» είναι τέσσερα μόνο από τα πολλά σχόλια… αγανάκτησης που μπορεί να διαβάσει κανείς στην σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και όλα σχεδόν τα σχόλια οπαδών του ΠΑΟΚ που υπάρχουν στο διαδίκτυο κάτω από ειδήσεις που αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΑΠΟΕΛ για τον Σωτηρίου και το ανεπιτυχές αποτέλεσμα του ταξιδιού του Μίχελ στην Κύπρο, να ανάβει κυριολεκτικά… φωτιές!

Υπάρχουν βέβαια και οι…ψύχραιμες φωνές που συνιστούν υπομονή αφού η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει, όμως αυτή τη στιγμή είναι η μειοψηφία…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.