Ads Top

Απίστευτος διάλογος οπαδού – Ουζουνίδη την ώρα του αγώνα - «Φτιάξε την ομάδα» και η απάντηση!


Αγανακτισμένος φίλος του Παναθηναϊκού, πήγε πάνω από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και… άνοιξε κουβέντα με τον κόουτς του Τριφυλλιού. Τι του είπε και ηρέμησε!


Στις νίκες επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός, καθώς έστω και με πολύ άγχος, κατάφερε να επικρατήσει στη χιονισμένη Λεωφόρο της Κέρκυρας με 1-0, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η εικόνα πάντως των Πρασίνων δεν διέφερε σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα ματς κόντρα σε Λάρισα και Πλατανιά και αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στην εξέδρα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του αγώνα και όσο το ματς ήταν στο 0-0, ακούστηκαν και συνθήματα από τους οργανωμένους για …όποιον δεν μπορεί, ενώ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, υπήρξε και ένας μυθικός διάλογος ενός οπαδού που καθόταν πάνω από τον πάγκο του Τριφυλλιού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο συγκεκριμένος φίλος του Τριφυλλιού, φανερά προβληματισμένος από όσα έβλεπε και σήμερα στο γήπεδο, σηκώθηκε και φώναξε στον Μαρίνο Ουζουνίδη να… κάνει κάτι, για να αλλάξει την ομάδα και να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή. Μεταξύ άλλων του ζήτησε να τα αλλάξει όλα και να τον κάνει… ξανά Παναθηναϊκό, κάτι που άκουσε ο Έλληνας κόουτς, αφού στο γήπεδο υπήρχε σχετική ησυχία.

Ο Ουζουνίδης μάλιστα, φρόντισε και να του απαντήσει, καθώς άφησε για λίγα δευτερόλεπτα την εξέλιξη του ματς και στην προσπάθεια του να τον ηρεμήσει, του είπε με νόημα «Όλα θα αλλάξουν σε λίγο καιρό»!

Η ατάκα αυτή προφανώς και ικανοποίησε τον συγκεκριμένο φίλο του Παναθηναϊκού, καθώς στην συνέχεια ηρέμησε και παρακολούθησε χαλαρός το παιχνίδι και χάρηκε με τη νίκη της ομάδας του…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.