Ads Top

Γι' αυτό διώχνουν τον ...χοντρό από τον Πειραιά - Άδοξο το τέλος για το "πουλέν" του Μάρκο Σίλβα!


Φεύγει μετά από 1,5 χρόνο ο ...καλοφαγάς "ερυθρόλευκος". Γιατί την κάνει από τους πρωταθλητές; Διάβασε στο sportdog γιατί δεν κατόρθωσε να κάνει ποτέ τη διαφορά!


Πάρντο ήταν και όπως φαίνεται... πάει! Μόλις 1,5 έτος κράτησε η σχέση του Ολυμπιακού με τον Κολομβιανό εξτρέμ, καθώς μια σειρά γεγονότων τη φετινή σεζόν, οδηγούν στη μεταγραφή του παίκτη στη Ναντ, στη φαινομενικά καλύτερη φάση της καριέρας του.

Ο Πάρντο αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες από τον Ολυμπιακό, έπειτα από σχετική επιθυμία του Μάρκο Σίλβα, όμως έδειξε ότι είναι περισσότερο ένας παίκτης-ρολίστας και λιγότερο από εκείνους που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Γι' αυτό και έπαιζε πάντοτε καλύτερα όταν προερχόταν ως αλλαγή από τον πάγκο, παρά όταν ξεκίναγε στα ματς.

Λάτρης των οικογενειακών εξόδων και του καλού φαγητού, επέστρεφε πάντοτε βαρύτερος στον Ρέντη απ' ό,τι όταν έφευγε για διακοπές και ειδικά φέτος ...έσπασε όλα τα κοντέρ, καθώς άργησε πάρα πολύ να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα και στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν απογοητευτικός.

Καθόλου τυχαία ο 26χρονος Κολομβιανός δεν έχει καταφέρει να κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του από το Νοέμβριο του 2015, μια και πέρα από το μακροχρόνιο ντεφορμάρισμά του, είναι σαφές ότι δεν έχει στο αγωνιστικό του "μενού" το να περνάει στο "ένας με έναν" τον προσωπικό του αντίπαλο κι αυτό είναι κάτι εξαιρετικά αρνητικό κόντρα σε κλειστές άμυνες. Σαν αυτές που αντιμετωπίζει συνήθως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα.

Ο Μπέντο θέλει τους εξτρέμ του "εργάτες" και όχι ...πριμαντόνες γι' αυτό δεν προσαρμόστηκε ποτέ υπό τις οδηγίες του ο Πάρντο, ενώ και ο Μάριν όταν είδε ποιες είναι οι απαιτήσεις στα φτερά είπε ότι θέλει να παίζει μόνο στον άξονα...

Κάπως έτσι ο ...καλοφαγάς Πάρντο βρίσκεται μια ανάσα από το να αλλάξει ξανά περιβάλλον, μόλις ενάμισι χρόνο μετά την προηγούμενη μεταγραφή του, από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό.

Αφήνει ως ανάμνηση τα τρία υπέροχα και καθοριστικά γκολ που σημείωσε στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα σε Αρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ τρία γκολ έχει σημειώσει και στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, όπου πάντοτε ήταν σοβαρός και από τους διακριθέντες των Ερυθρολεύκων. Αλλά, δυστυχώς, φέτος αυτό συνέβαινε μόνον εκεί...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.