Ads Top

Κόλπο- γκρόσο ΠΑΟ μ' αυτόν του Ολυμπιακού; Θα πέσουν τα τσιμέντα αν γίνει η μεταγραφή!


Αυτός ήταν το μεγάλος κέρδος των Ερυθρόλευκων στη Βαρκελώνη, αλλά οι Πράσινοι καραδοκούν στη... γωνία μήπως και καταφέρουν το "κόλπο γκρόσο"!


Ο Ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός στην Βαρκελώνη. Ξεπέρασε όλες τις αντιξοότητες (βλέπε απουσία Σπανούλη και Χάκετ) και πήρε μία μεγάλη νίκη, που του προσφέρει πάρα πολλά πράγματα εν όψει της συνέχειας.

Το σημαντικότερο είναι πως τον καθιστά, πλέον, φαβορί για το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ του έφτιαξε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία λίγες ημέρες πριν την τη ματσάρα της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Από το παιχνίδι της Πέμπτης ο Ολυμπιακός εκτός από τη νίκη, είχε και ένα άλλο μεγάλο κέρδος: τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του με το μεγάλο τρίποντο, που πέτυχε, και τις δύο βολές, που σημείωσε προς το τέλος.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι ένας υπερχρήσιμος παίκτης, ειδικά τώρα, που έλειψε ο Σπανούλης, καθώς έδωσε το κάτι παραπάνω στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, που τα τελευταία χρόνια στηρίζεται στον ελληνικό κορμό, και ο Περιστεριώτης άσος είναι από αυτούς, που βρίσκονται στη μπροστινή σειρά.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και πολλά δεδομένα δείχνουν ότι θα μείνει στον Πειραιά. Ο ίδιος έχει "δεθεί" με τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες αναγνωρίζουν την προσφορά του, ενώ δεν είναι εύκολο ο παίκτης να βρει στο εξωτερικό τα χρήματα, που θα πάρει από τους πρωταθλητές. Εκτός, βέβαια, αν γίνει το "κόλπο γκρόσο" από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε κάνει κίνηση πριν από μερικά χρόνια.

Λέτε να δούμε κάτι ανάλογο με αυτό, που είχε γίνει με τον Σπανούλη το 2010;

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.