Ads Top

Πρίγιοβιτς, Ντα Κόστα και Ροντρίγκες προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί! (vid,pics)


Οι τρεις «Έλληνες» της Αλ Ιτιχάντ προπονήθηκαν για πρώτη φορά μαζί, μετά και από την αγορά του Σέρβου φορ του ΠΑΟΚ.
Δεν έχει παρά μόνο μερικά εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ίτιχάντ. Ο Σέρβος επιθετικός αφότου αποχαιρέτησε τον κόσμο του Δικέφαλου, τους συμπαίκτες του και τον Ιβάν Σαββίδη, με λίγη καθυστέρηση, ενσωματώθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 28χρονος επιθετικός έγινε ο τρίτος… Έλληνας της Αλ Ιτιχάντ. Μετά τους Γκάρι Ροντρίγκες και Μανουέλ Ντα Κόστα, ο Πρίγιοβιτς είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που πέρασε από το Ελληνικό πρωτάθλημα και αποκτήθηκε από την ομάδα των Εμιράτων. Οι τρεις τους ντύθηκαν στα κιτρινόμαυρα τον φετινό Ιανουάριο σε μία προσπάθεια της Ιτιχάντ να ενισχύσει την ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σέρβος δεν είχε προλάβει τον Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ μόλις για μερικές ημέρες. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στις 16 Ιανουαρίου του 2016, δηλαδή λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του Ολλανδού εξτρέμ στη Γαλατασαράι.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς είχε και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα στη διάθεσή του στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο πρώην παίκτες του Δικέφαλου και ο πρώην ερυθρόλευκος προπονήθηκαν μαζί. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας για να «καλωσορίσει» τα νέα μέλη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνηση της Αλ Ιτιχάντ:




to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.