Ads Top

Κιλπάτρικ: «Σπουδαίος ο Πιτίνo, απίστευτος ο κόσμος του Παναθηναϊκού»


Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην Αθήνα και έθεσε ως στόχο να κερδίσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα ο Σον Κιλπάτρικ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελ Βενιζέλος» μαζί με την οικογένειά του και με πολλές αποσκευές, αφού θα εγκατασταθεί μόνιμα οικογενειακώς στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός χρειάστηκε μάλιστα να περιμένει αρκετή ώρα μέχρι να πάρει τις βαλίτσες και να περάσει από τους απαραίτητους ελέγχους επειδή την ίδια ώρα αναχωρούσε από την Ελλάδα η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ!

Στις δηλώσεις του ο Κιλπάτρικ στάθηκε στην αποστολή που έχει μπροστά του και μίλησε για:

Για την απόφασή του: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, με καλούς παίκτες ο Παναθηναϊκός. Έχει απίστευτο κόσμο. Δεν το βλέπεις ποτέ αυτό. Ήθελα αυτή την ευκαιρία. Θέλω να παίξω γι’ αυτό τον κόσμο και με αυτούς τους συμπαίκτες. Είναι σημαντικό για εμένα».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι σπουδαίος προπονητής. Αποτέλεσε έναν από τους λόγους που ήρθα εδώ. Δεν περιμένεις κάθε μέρα έναν τέτοιο προπονητή θρύλο να σε καλεί στην ομάδα του. Μόλις με κάλεσε, του είπα: «έρχομαι». Ο πρώην προπονητής μου ο Μικ Κρόνιν που είπε ότι θα το αγαπήσω».

Για την Ευρωλίγκα: «Έβλεπα ματς καθώς ερχόμουν εδώ. Εδώ οι ομάδες παίζουν μαζί, δείχνουν χαρακτήρα. Θα με βοηθήσει αυτό όταν επιστρέψω στις ΗΠΑ».

Για το παιχνίδι του: «Είμαι λίγο διαφορετικός. Μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτό το στυλ παιχνιδιού».

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν: «Βγαίνω και παίζω. Όταν βάζεις προσδοκίες, βάζεις και όρια στον εαυτό σου. Θέλω να βοηθήσω τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους του: «Θέλω να πάρω τίτλους. Χρειαζόμαστε δουλειά για να φτάσουμε εκεί. Όσο δουλεύεις, βελτιώνεσαι. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Είμαι πολύ καλά. Ποτέ δεν είχα ερωτηματικό γι’ αυτό. Θα συνεχίσω. Έκανα προπονήσεις όλο το καλοκαίρι. Θέλω να πάνε όλα καλά».

Για το αν θα παίξει σύντομα: «Το ελπίζω. Θα ήθελα να παίζω σήμερα».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.