Ads Top

Cleverbet.eu : Ο Κιλπάτρικ ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό



Ο Παναθηναϊκός με τη μεταγραφή του Σον Κιλπάτρικ ανεβαίνει επίπεδο, ωστόσο δε λύνει όλα του τα προβλήματα, καθώς η ομάδα πονάει και σε άλλες θέσεις, όπως αυτή του center.

Η φετινή χρονιά δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα βγάζει πολλές «αρρώστιες» εξαιτίας κυρίως του κακού σχεδιασμού της. Ο Παναθηναϊκός στην μετα-Ομπράντοβιτς εποχή δεν έχει μάθει κάτι βασικό. Ότι δηλαδή οι ομάδες δε χτίζονται στα μέσα της χρονιάς αλλά το καλοκαίρι.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για ένα ακόμα καλοκαίρι έχτισαν λάθος την ομάδα και ουσιαστικά δεν κάλυψαν τρία σημαντικά κενά, τα οποία πληρώνει το τριφύλλι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ωστόσο αποφάσισε πριν λίγες μέρες να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή κι έπειτα να ενισχύσει την ομάδα προκειμένου να σωθεί η χρονιά και να μη χάσει τους στόχους της ο σύλλογος.
Αναλυτικότερα ο Ρικ Πιτίνο διαδέχθηκε τον Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της ομάδας, ενώ λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε κι επίσημα η απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ. Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά δεν έχει αναστηθεί με την παρουσία του νέου του προπονητή, όμως έχει πάρει κάποιες νίκες κυρίως λόγω της αλλαγής ψυχολογίας που έχει η ομάδα.
Σε κάθε ματς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ξεκουράσει σωστά τον Καλάθη, ο οποίος γενικότερα φέτος κινείται σε ρηχά νερά. Οι πράσινοι περιμένουν την ένταξη του Κιλπάτρικ στο ρόστερ, προκειμένου να δώσουν ανάσες στον Καλάθη. Ο Λεκαβίτσιους που υπάρχει σαν δεύτερος γκαρντ αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ξεκουράσει ποιοτικά τον Καλάθη και όταν μπαίνει στο παρκέ παρουσιάζονται διάφορα οργανωτικά αλλά και αμυντικά προβλήματα.
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλά ποσοστό από το τρίποντο. Μια ομάδα για να πάρει νίκες και γενικότερα για να προχωρήσει πρέπει να έχει καλούς σουτέρ. Είναι νόμος αυτό. Ο Παναθηναϊκός με εξαίρεση τον Λοτζέσκι που είναι εύθραυστος στους τραυματισμούς δε διαθέτει άλλο κλασσικό σουτέρ και σε πολλά ματς χάνει λόγω των κακών του ποσοστών.
Τέλος, ακόμα ένα πρόβλημα που παρουσιάζουν οι πράσινοι είναι η ρακέτα τους. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο μπορεί να διαθέτει τρία πεντάρια και τον Γκιστ που παίζει ως PF/C, όμως έχει πολλά προβλήματα. Κάθε αντίπαλος ψηλός κάνει πάρτι κάτω από το ζωγραφιστό του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα ουκ ολίγες φορές να έχει χάσει απ’ αυτό το θέμα η ομάδα.
Πλέον ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αλλάξει σελίδα και η απόκτηση του Σον Κιλπάτρικ δείχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Ο 29χρονος guard είναι μια εξαιρετική επιλογή αρκεί να μην είναι η μόνη για τους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει πολλά από την απόκτηση του Κιλπάτρικ, δε λύνει όλα του τα προβλήματα όμως.
Ο Σον Κιλπάτρικ είναι ένας παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως point guard όσο και ως shooting guard. Είναι εξαιρετικός σουτέρ και σίγουρα θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα του τριφυλλιού στο σουτ. Από εκεί και πέρα αναμένεται να δώσει πολύτιμες ανάσες στον Νικ Καλάθη, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που ξέρει να χειριστεί την μπάλα και να οργανώσει παιχνίδι.
Ο Κιλπάτρικ δεν είναι στατικός σουτέρ και μπορεί να βοηθήσει με λίγα λόγια τον Παναθηναϊκό και στη δημιουργία. Επιπλέον είναι άκρως ανταγωνιστικός και θέλει να κερδίζει με αποτέλεσμα να μπορεί να επηρεάσει θετικά και τους συμπαίκτες του, όταν δεν είναι σε καλή μέρα.
Από εκεί και πέρα ο 29χρονος guard μπορεί να μην έπαιξε πολλά λεπτά την περασμένη χρονιά στο NBA, όμως διαθέτει εξαιρετικά στατιστικά και παράλληλα είναι ένας παίκτης που θα δώσει ενέργεια, ποιότητα και αθλητικότητα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο οι πράσινοι αν θέλουν να σωθεί η χρονιά και να τους βγει και το ρίσκο που πήραν με τον Ρικ Πιτίνο, οφείλουν να αποκτήσουν κι ένα πεντάρι.
Ο Παναθηναϊκός πονάει πολύ κάτω από το ζωγραφιστό και κανένας από τους υπάρχοντες παίκτες δεν μπορούν να κάνουν αυτή τη στιγμή τη διαφορά. Να θυμίσουμε επίσης ότι αρχικός στόχος της ομάδας ήταν το Final Four και με τους υπάρχοντες παίκτες στη ρακέτα, πολύ δύσκολα θα πάει το τριφύλλι τόσο ψηλά.
Για προγνωστικά στοιχήματος σήμερα δείτε στο cleverbet.eu  Κάντε εγγραφή στις Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που βρίσκονται στην σελίδα μας, και πάρτε το μπόνους εγγραφής για νέους παίχτες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.