Ads Top

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Αυτούς «διώχνει» ο Ντίας


Η άφιξη του νεαρού Πορτογάλου στο λιμάνι φέρνει... αποχωρήσεις. 
Ως τελειωμένη υπόθεση παρουσιάζεται και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που προκύπτουν και από Γαλλία και Αγγλία είναι η υπόθεση του δανεισμού του Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ημέρων σιγά σιγά… καταλήγει. Ο παίκτης, ο οποίος από το καλοκαίρι βρίσκονταν στο ραντάρ του Ολυμπιακού (τότε όμως, ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες επέλεξε τη Νότιγχαμ για τη συνέχεια της καριέρας του) ετοιμάζεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις να πιάσει λιμάνι ως το τέλος της εβδομάδας.

Ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάρτιν Ο’ Νιλ δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται, στη Μονακό δεν τον υπολογίζουν για το υπόλοιπό της σεζόν -σεζόν δύσκολης, αφού οι Μονεγάσκοι παλεύουν για την παραμονή τους- οπότε από τη στιγμή που ο ίδιος ο Πορτογάλος εξτρέμ (φέρεται να) έχει διατρανώσει την επιθυμία του να ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», τότε όλα πήραν τον δρόμο τους.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ο Ντίας να παραχωρηθεί δανεικός από τη Μονακό ως το τέλος της σεζόν, με το ενδιαφέρον στην υπόθεση να αφορά αν και τι ύψους ρήτρα αγοράς από τους Πειραιώτες θα τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του (μεγάλη επένδυση έκαναν για πάρτη του πριν 3,5 χρόνια οι Μονεγάσκοι, αποκτώντας τον έναντι 5 εκατ. ευρώ από την Μπράγκα, έχοντας μάλιστα συμβόλαιο μαζί του ως το καλοκαίρι του 2022) και τι ανακατατάξεις θα φέρει στους υπάρχοντες, αλλά προφανώς «φευγάτους», εξτρέμ της ομάδας.

Από χθες διέρρευσε το ενδιαφέρον του Αρη για τον Γιάννη Φετφατζίδη (εξαιρετικές οι σχέσεις του με τον νυν τεχνικό διευθυντή των «κιτρίνων», Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος ήταν και μάνατζερ του όταν πήρε τις μεταγραφές στην Τζένοα και την Αλ Αχλί), ενώ προφανώς με τόσο ντόρο γύρω από την παρουσία του Ναουέλ και την επιθυμία του να βρει χρόνο συμμετοχής, πρέπει να υπάρχει καπνός και με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν ήταν από τις βασικές επιλογές του μεταγραφικού κάδρου του Πέδρο Μαρτίνς το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.