Ads Top

Η πρόταση της Τιχουάνα στον Μπεργκ και τα χρωστούμενα της Αλ Άιν!


Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μάρκους Μπεργκ είχε φτάσει πριν από μερικές εβδομάδες κοντά στην αποχώρηση του από την Αλ Άιν λόγω των οφειλόμενων της ομάδας του με την μεξικάνικη Τιχουάνα να καταθέτει δελεαστική πρόταση!    
Η Αλ Άιν δεν χρωστούσε μόνο στον Παναθηναϊκό τις προβλεπόμενες δόσεις από την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ, αλλά και στον ίδιο τον Σουηδό.

Η Τιχουάνα από το Μεξικό κατέθεσε πρόταση στον 32χρονο φορ με την πλευρά μάλιστα του Μπεργκ να βλέπει με καλό μάτι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Τα χρήματα ήταν πολύ λιγότερα σε σχέση με όσα εισπράττει ο Μπεργκ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά εγγυημένα.

Επίσης το γεγονός πως η Αλ Άιν δεν είναι συνεπής στις πληρωμές της έβαλε τον Σουηδό σε σκέψεις αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για τους «Los Xolos».

Οι άνθρωποι της Αλ Άιν φαίνεται πως έλαβαν το μήνυμα ρυθμίζοντας σχεδόν άμεσα το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών εκκρεμοτήτων τους έναντι του Μπεργκ, με συνέπεια να ατονίσει το «φλερτ» της μεξικανικής ομάδας αφού ο διεθνής φορ δεν θα μπορούσε να πιέσει μέσω προσφυγής στη FIFA για τα οφειλόμενα του.

Όλα αυτά συνέβησαν λίγες εβδομάδες προτού επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως απ' όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του Σουηδού το πιθανότερο είναι ο Μπεργκ να αποχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από την Αλ Άιν με τον ΠΑΟΚ να παραμένει πάντα στο κόλπο!

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.